Latest News

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Survivor 2024: Ανατροπή στην μονομαχία – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε


Με το τελευταίο επεισόδιο της τρέχουσας εβδομάδας επέστρεψε το Survivor 2024 το βράδυ της Τετάρτης (17/01), στο οποίο έλαβε χώρα και η δεύτερη αποχώρηση της φετινής σεζόν του... ριάλιτι επιβίωσης.



Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι εξής: Παύλος Παπαδόπουλος, Αλέξης Παππάς, Rob James Seymour, Νίκος Γκάνος.

Survivor 2024: Οι νικητές του αγώνα επάθλου

Πριν, όμως, από την μονομαχία αποχώρησης, στον Άγιο Δομίνικο πραγματοποιήθηκε ο αγώνας επάθλου, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν ένα πολύ σημαντικό αντικείμενο για την επιβίωσή τους.

Συγκεκριμένα, οι Διάσημοι και οι Μαχητές “ρίχτηκαν” στον στίβο μάχης, βάζοντας τα δυνατά τους, προκειμένου να κερδίσουν το κιτ ψαρέματος, εργαλείο το οποίο μπορεί να τους προσφέρει φαγητό και να διευκολύνει τις συνθήκες διαβίωσής τους.

Στην αναμέτρηση που έκρινε τη νίκη, ο Άγγελος των Μπλε ήρθε αντιμέτωπος με τον Αλέξη των Κόκκινων, και κατάφερε να τον κερδίσει, αφού βρήκε τον στόχο κατευθείαν και έκανε 3 στα 3.

Έτσι, οι νικητές Μαχητές πήραν τον εξοπλισμό, με τον Άγγελο, μάλιστα, να τον “εγκαινιάζει” από την πρώτη μέρα.


Ποιος παίκτης αποχώρησε από το Survivor 2024

Έπειτα, ήρθε η ώρα της μεγάλης μονομαχίας ανάμεσα στους τέσσερις υποψήφιους του Survivor 2024.

Όλοι οι Μπλε υποστήριξαν τον “δικό” τους παίκτη, τον Rob James Seymour, ενώ οι Κόκκινοι μοιράστηκαν ανάμεσα στους Παύλο Παπαδόπουλο, Αλέξη Παππά και Νίκο Γκάνο.

Πρώτος από τη διαδικασία “καθάρισε” ο Παππάς, ενώ, προς έκπληξε πολλών και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, δεύτερος ήρθε ο Rob.

Αυτή ήταν και η μεγάλη ανατροπή, αφού πολλοί πίστευαν πως ο Μπλε παίκτης δεν θα καταφέρει να υπερισχύσει έναντι των υπολοίπων.

Στη συνέχεια, αναμετρήθηκαν οι άλλοι δύο Κόκκινοι, με τον Παύλο Παπαδόπουλο να είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor 2024.