Latest News

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Στο νοσοκομείο ο Βασιλιάς Κάρολος για χειρουργική επέμβαση - H ανακοίνωση του Παλατιού


Ο
 Βασιλιάς της Βρετανίας Κάρολος εισήχθη σήμερα στο νοσοκομείο για μια προγραμματισμένη "διορθωτική επέμβαση" που αφορά διογκωμένο προστάτη... σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Sun.



Ο 75χρονος Κάρολος εισήχθη στο νοσοκομείο «London Clinic», στο ίδιο δηλαδή με την Κέιτ Μίντλετον η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται, ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση διογκωμένου προστάτη.

Την περασμένη εβδομάδα είχε ανακοινωθεί πως εντός της τρέχουσας εβδομάδας ο 75χρονος μονάρχης θα έκανε εισαγωγή σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επέμβαση για καλοήθη υπερπλασία προστάτη. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται εδώ και μιάμιση εβδομάδα η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, που υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. 

 Η Καμίλα συνοδεύει τον Βασιλιά, κάτι θεωρείται από ορισμένους ως μια ασυνήθιστη κίνηση, δεδομένου ότι η αείμνηστη βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος συνήθως πήγαιναν στο νοσοκομείο μόνοι τους. Μετά από την επέμβαση στον διογκωμένο προστάτη, ο βασιλιάς Κάρολος θα απέχει για ένα μικρό διάστημα από τις υποχρεώσεις του. Βασιλιάς Κάρολος: 

H ανακοίνωση του Παλατιού 

«Ο Βασιλιάς εισήχθη σήμερα το πρωί σε κλινική του Λονδίνου για προγραμματισμένη επέμβαση. Η Αυτού Μεγαλειότητα θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους του έστειλαν ευχές τις περασμένες εβδομάδες ενώ είναι ικανοποιημένος που η διάγνωση του προβλήματός του είχε θετικό αντίκτυπο σε ζητήματα πρόληψης αναφορικά με την υγεία».