Latest News

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Super League: Ο Ολυμπιακός άφησε δύο βαθμούς στον Βόλο – Iσοπαλία μετά τη 45λεπτη διακοπή

Δυο πολύτιμους βαθμούς στο Πανθεσσαλικό άφησε ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία (2-2) με τον Βόλο που συνοδεύτηκε από προσωρινή 45λεπτη διακοπή... λόγω επεισοδίων.

Το επεισοδιακό ντέρμπι -που «πνίγηκε» στα δακρυγόνα- είχε δύο αποβολές (μία για κάθε ομάδα), τρία πέναλτι, ένα αυτογκόλ και δύο γκολ που ακυρώθηκαν ως οφσάιντ μέσω VAR.

Το σκορ άνοιξε ο Μωραΐτης στο 20ο λεπτό μετά από απόκρουση του Πασχαλάκη στην εκτέλεση πέναλτι του παίκτη του Βόλου, με τους ερυθρόλευκους να έχουν μείνει με δέκα εξαιτίας της αποβολής του Ρέτσου.

Ο Ελ Κααμπί έκανε την ισοφάριση στο 44′, με τους Θεσσαλούς να μένουν στη συνέχεια με 10 παίκτες μετά τη δεύτερη κίτρινη στον Μύγα.

Στο 51′ ο Μωραΐτης έβαλε ξανά σε θέση οδηγού τον Βόλο, πάλι από εκτέλεση πέναλτι, ενώ αμέσως μετά στο 54′ ο Καλογερόπουλος με αυτογκόλ έκανε το 2-2.

Στο 65′ ο Ολυμπιακός βρήκε ξανά δίχτυα με τον Μασούρα να σκοράρει. Το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ μετά από εξέταση στο VAR. Στο 89′ ο Ολυμπιακός σκόραρε ξανά με τον Ελ Κααμπί, ωστόσο και αυτό το γκολ ακυρώθηκε.

Η αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό διακόπηκε στο 94’, με οπαδούς του Ολυμπιακού να αποχωρούν από το γήπεδο και να υπάρχει ένταση με την αστυνομία και εκτεταμένη ρίψη δακρυγόνων.

Με δάκρυα στα μάτια διαιτητές και παίκτες κάλυπταν όπως – όπως τα πρόσωπά τους στην προσπάθειά τους να αναπνεύσουν.

Οι αποστολές των δύο ομάδων βρήκαν καταφύγιο στα αποδυτήρια, ενώ οι περισσότεροι φίλαθλοι αποχώρησαν από το γήπεδο.

Ο αγώνας άρχισε ξανά μετά από διακοπή 45 λεπτών.

Μοιραία ο Αναστάσιος Παπαπέτρου σφύριξε τη λήξη πριν καν συμπληρωθούν τα οκτώ λεπτά καθυστερήσεων.  

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)  
Κίτρινες: Μύγας, Κόστιτς, Τρουιγέ, Ασλανίδης, Κορνέτ – Μασούρας, Φορτούνης, Ελ Κααμπί.  
Κόκκινες: Μύγας (45’+12’) – Ρέτσος (20’).