Latest News

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Ryan O'Neal: Το Χόλιγουντ αποχαιρετά τον πρωταγωνιστή του Love Story (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 
Φόρο τιμής απέτισαν διάσημοι πρωταγωνιστές του Χόλυγουντ στον ηθοποιό Ryan O'Neal, ο οποίος πέθανε μετά από πολλαπλά προβλήματα υγείας σε ηλικία...

82 ετών.

Ο πρωταγωνιστής του Love Story, ίσως της πρώτης ιστορίας αγάπης που έμεινε ανεξίτηλη στις καρδιές των θεατών ακόμη και 50 χρόνια μετά, άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή 8/12.

Χαρακτηριστικά η Barbra Streisand και η Mia Farrow που πρωταγωνίστησαν σε ταινίες μαζί του, έκαναν αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στο Instagram για τη μεγάλη απώλεια.

Η Streisand, 81 ετών σήμερα, πρωταγωνίστησε με τον O'Neal στο What's Up Doc; το 1972 και το The Main Event το 1975, έγραψε: «Πολύ λυπηρό που ακούω την είδηση ​​του θανάτου του Ryan O’Neal. Κάναμε δύο ταινίες μαζί, What's Up, Doc; και The Main Event. Ήταν αστείος και γοητευτικός και θα τον θυμούνται».

Η σχετική ανάρτηση:

Ενώ η Σάρον Στόουν δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Ο' Νιλ από τα τελευταία του χρόνια, γράφοντας: «Είναι βαθιά θλίψη που το δημοσιεύω. RIP Ryan O'Neal».

Ο Lee Grant, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο Peyton Place με τον O'Neal, ανέφερε: «Αδύνατον να πιστέψει κανείς ότι ο Ράιαν Ο' Νιλ έχει φύγει. Ένιωσα τόσο καλοδεχούμενος από το Peyton Place του, την πρώτη μεγάλη παραγωγή αρκετά γενναία για να με καλωσορίσει πίσω από τη μαύρη λίστα.

«Ένα απίστευτο ταλέντο και απίστευτη ομορφιά. Ένα δώρο ενός καλλιτέχνη που είμαστε τυχεροί που έχουμε καταγράψει τόσα πολλά για πάντα», έγραψε η βραβευμένη με Όσκαρ.

Τον θάνατο του εμβληματικού σταρ του Χόλιγουντ επιβεβαίωσε ο γιος του Πάτρικ το απόγευμα της Παρασκευής με μια σπαρακτική ανάρτηση στο Instagram.

Στην ανάρτησή του που ανακοινώνει τον θάνατο του πατέρα του, ο Πάτρικ έγραψε μεταξύ άλλων: «Λοιπόν, αυτό είναι το πιο σκληρό πράγμα που είχα να πω ποτέ, αλλά εδώ πάμε», άρχισε.

«Ο μπαμπάς μου πέθανε ειρηνικά σήμερα, με την αγαπημένη του ομάδα στο πλευρό του να τον υποστηρίζει και να τον αγαπά όπως θα έκανε κι εμάς. Είναι πολύ δύσκολο για τη γυναίκα μου τη Σάμερ και εμένα, αλλά θα μοιραστώ κάποια συναισθήματα για να σας δώσω μια ιδέα για το πόσο σπουδαίος άντρας είναι. Ο πατέρας μου Ράιαν Ο'Νιλ ήταν πάντα ο ήρωάς μου. Τον κοίταξα ψηλά και ήταν πάντα μεγαλύτερος από τη ζωή. Όταν γεννήθηκα το 1967 ο μπαμπάς μου ήταν ήδη τηλεοπτικός αστέρας στο Peyton Place».

Δείτε τη δημοσίευση:

Η πρωταγωνίστρια του Peyton Place, Mia Farrow, 78 ετών σήμερα, έγραψε: «Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπητέ Ryan».

Από το μουσείο Andy Warhol:

Η δημοσίευση της Mia Farrow:

Ο Ράιαν έχει τέσσερα παιδιά: τον Τέιτουμ Ο'Νιλ και τον Γκρίφιν Ο'Νιλ με την Τζοάνα Μουρ, τον Πάτρικ Ο'Νιλ με τον Λη Τέιλορ-Γιουνγκ και τον Ρέντμοντ Τζέιμς Φόσετ Ο'Νιλ με τον Φόσετ. Επίσης έχει πέντε εγγόνια.