Latest News

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Πανικός στις Βρυξέλλες: Πυροβολισμοί και τρεις τραυματίες (ΕΙΚΟΝΕΣ)


 Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς  στις Βρυξέλλες...το βράδυ της Τετάρτης.


Οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης και στρέφονται στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή σε κάποια συμπλοκή.



Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι στις 19:30 (21:30 στην Ελλάδα) έλαβε σήμα για πυροβολισμούς στη λεωφόρο Toison d' Or.

Αμέσως έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί που απέκλεισαν την περιοχή. Ένα από τους τραυματίες είναι χτυπημένος στο πόδι, μετέδωσε το RTL Info, ενώ άλλες πληροφορίες μιλούν για ελαφριά τραύματα.

Τα γεγονότα έλαβαν χώρα σε έναν πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο, κοντά σε Apple Store, ανέφερε ακόμη εκπρόσωπος της αστυνομίας, σύμφωνα με την La Libre

Ο δράστης ή οι δράστες των πυροβολισμών δεν έχουν εντοπιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν βελγικά μέσα ενημέρωσης το περιστατικό έγινε αντιληπτό από εκατοντάδες εργαζόμενους σε επιχειρήσεις που βρίσκονταν στο σημείο, μεταξύ των οποίων η Apple και η Intrasoft.

Ακούγοντας τους πυροβολισμούς, οι εργαζόμενοι έτρεξαν πανικόβλητοι για να βρουν καταφύγιο.

politie2
politie1


Εκπρόσωπος της γκαλερί που βρίσκεται στην Toison d'Or ανέφερε ότι περίπου 20 άτομα κατέφυγαν στην γκαλερί, συμπεριλαμβανομένης μιας τραυματισμένης γυναίκας, την οποία φρόντισαν γρήγορα οι διασώστες και η αστυνομία. Ακολούθησε πανικός και η γκαλερί έκλεισε.

Αστυνομικές πηγές επιβεβαίωσαν ότι το τρομοκρατικό κίνητρο έχει αποκλειστεί. Αυτό επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος του Ισέλ, Χρήστος Δουλκερίδης, ο οποίος επισκέφθηκε τον τόπο του εγκλήματος το βράδυ της Τετάρτης. «Εξετάζουμε περισσότερο το σενάριο μιας αστικής συμμορίας», δήλωσε ο ίδιος.

politie5
politie4
politie3