Latest News

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Στη φυλακή 71χρονος για την δολοφονία στη Σαλαμίνα - Αμετανόητος στην ανακρίτρια

 
Στη φυλακή οδηγείται πήρε ο 71χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 43χρονης γυναίκας στη Σαλαμίνα μετά την... απολογία του.

Με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος, αφού οδηγήθηκε στα δικαστήρια του Πειραιά, όπου απολογήθηκε, για το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Σαλαμίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες απολογήθηκε παρουσία διορισμένου δικηγόρου και φέρεται να επανέλαβε όσα είπε και στις αστυνομικές αρχές ότι σκότωσε τη σύντροφο του για λόγους ερωτικής αντιζηλίας. 

Το βεβαρυμμένο ποινικό του παρελθόν αποκαλύφθηκε δακτυλοσκοπικά, καθώς είχε αλλάξει πατρώνυμο και μητρώνυμο στην ταυτότητά του το 2009 και η καταγγελία από την μηνύτρια είχε γίνει με τα παλιά του στοιχεία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 71χρονος δράστης είχε καταγγελθεί το 2013 για ενδοοικογενειακή βία από την τότε σύντροφό του. Η καταγγελία αυτή οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες το 2019 όπου ο δράστης δεν εμφανίστηκε ποτέ και καταδικάστηκε σε 1,5 χρόνο φυλάκιση

Ο 71χρονος ωστόσο πέρα από τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, φέρεται να έχει αλλάξει και το ονοματεπώνυμο του με νέα ταυτότητα που εκδόθηκε καθώς είχε δηλώσει απώλεια της προηγούμενης. Αυτό σύμφωνα με τις Αρχές είχε ως αποτέλεσμα ο δράστης να έχει δυο ταυτότητες στην κατοχή του η μια εκ των οποίων να δείχνει πως έχει καθαρό ποινικό μητρώο.