Latest News

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Επεισόδια στου Ρέντη: Σβήνουν οι ελπίδες για τον 31χρονο αστυνομικό - Τι λέει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

 Δεν είναι καλά τα νέα που έρχονται από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλεύεται ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε χθες, από ναυτική φωτοβολίδα που έριξαν χούλιγκαν στα επεισόδια... στου Ρέντη.

Τι αναφέρει το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν:

Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση.

Γιατρός του νοσοκομείου, ο αστυνομικός είχε αιμορραγικό σοκ, δηλαδή έφτασε στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία. «Είχε ρήξη της αριστερής μηριαίας αρτηρίας στο πόδι», προσθέτει και αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο. Μάλιστα, σημειώνεται ότι το Κρατικό Νικαίας δεν είχε εφημερία και έσπευσαν όλοι οι γιατροί.

Παρέμβαση Αρείου Πάγου - Έρευνα για εγκληματική οργάνωση

Έρευνα για εγκληματική οργάνωση, πίσω από τον βαρύτατο τραυματισμό του αστυνομικού και τα άγρια επεισόδια στου Ρέντη, ξεκίνησε ο Άρειος Πάγος.

Με παραγγελία της Εισαγγελέα Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη, δόθηκε εντολή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, να διενεργήσει έρευνα, για βαριά αδικήματα, όπως: εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες κ.λ.π., καθώς και στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Έβαλαν φωτιά στις τουαλέτες του γηπέδου μετά τα επεισόδια

Παραμένουν στο Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη, οι προσαχθέντες από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη. Βρίσκονται στα χέρια της ΕΛΑΣ από το βράδυ της Πέμπτης, συμπληρώνοντας ένα 12ωρο υπό κράτηση, με τις διαδικασίες να προχωρούν αργά επί την επίβλεψη εισαγγελέως.

Από τα ξημερώματα στην Πέτρου Ράλλη, βρίσκονται δεκάδες συγκεντρωμένοι, ανάμεσά τους και γονείς, περιμένοντας να μάθουν τι έχει συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα 424 άτομα βρίσκονται και ανήλικοι. Προχώρησαν για λίγη ώρα στο κλείσιμο της οδού, διαμαρτυρόμενοι για όσα έγιναν χθες, αλλά για την ελλιπή ενημέρωση.