Τουλάχιστον 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν στη νότια Ταϊλάνδη όταν διώροφο λεωφορείο έπεσε πάνω σε δέντρο και κόπηκε στα δύο. Ο αριθμός των τραυματιών, σύμφωνα με την αστυνομία, ανέρχεται σε... 32.
Το λεωφορείο μεγάλων αποστάσεων ταξίδευε από την Μπανγκόκ προς το νότιο άκρο του βασιλείου όταν ο οδηγός φαίνεται να έχασε τον έλεγχο και να έπεσε πάνω στο δέντρο, στην παραθαλάσσια επαρχία Πρατσούαπ Κίρι Καν τη νύχτα της Δευτέρας.
Τέτοια ήταν η σφοδρότητα της σύγκρουσης που τμήμα του δέντρου σφηνώθηκε στο εσωτερικό του λεωφορείουad
Φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στον Τύπο δείχνουν το όχημα κομμένο στα δύο εξαιτίας της σφοδρότητας της σύγκρουσης και τμήμα του δέντρου να έχει διαπεράσει το όχημα και να έχει καρφωθεί στο εσωτερικό του.

