Latest News

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Λεωνίδας Μανωλάκος: Μια αξιόλογη υποψηφιότητα για την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Μια σοβαρή και ιδιαίτερα αξιόλογη υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής, είναι και ο Λεωνίδας Μανωλάκος, ο οποίος κατεβαίνει ως Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Νίκο Χαρδαλιά... στον Πειραιά!

Ο Λεωνίδας Μανωλάκος είναι ανώτατος Αξιωματικός του Λιμενικού εν αποστρατεία και αδερφός του πρώην Βουλευτή της ΝΔ στην Α Πειραιά Νίκου Μανωλάκου. Έχει διατελέσει σε Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά, ενώ είναι ένα πραγματικά αγαπητό πρόσωπο όχι μόνο στο Λιμενικό, αλλά και σε ολόκληρο τον Πειραιά.

Σίγουρα η υποψηφιότητα δίνει μια άλλη δυναμική στον Πειραιά, για τον Νίκο Χαρδαλιά

Ο Λεωνίδας Μανωλάκος ανακοίνωσε για την υποψηφιότητά του, σημειώνοντας τα εξής: 

Είμαι ο Λεωνίδας, ο φίλος σας, και θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί μας αδιαμεσολάβητα, όπως κάνω όλα αυτά τα χρόνια στις γειτονιές του Πειραιά.

Γεννήθηκα στον Πειραιά και μεγάλωσα σε μια λαϊκή οικογένεια στα Μανιάτικα. Ο πατέρας μου, τσαγκάρης στο επάγγελμα, έμαθε σε εμένα και τον αδερφό μου το Νίκο, να αγωνιζόμαστε και να μοχθούμε για τους στόχους μας, ενώ όντας ο ίδιος κωφάλαλος, μας δίδαξε να σεβόμαστε το διαφορετικό και να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και τα εμπόδια που μπορεί να ανακύψουν.

Η αέναη πάλη έγινε γρήγορα τρόπος ζωής για εμένα, αρχικά ως αθλητής του Ολυμπιακού στην πυγμαχία και στη συνέχεια ως πάλη με τους ανέμους και τα κύματα της θάλασσας, όταν αποφοίτησα από τη σχολή Εμποροπλοιάρχων και στη συνέχεια από τη σχολή Ναυτικών Δοκίμων του Λιμενικού Σώματος.

Ενώνει δυνάμεις με τον Νίκο Χαρδαλιά ο δημοφιλής Λεωνίδας Μανωλάκος

Η πιο δύσκολη πάλη, όμως, και ταυτόχρονα η πιο σημαντική μάχη ήταν με τις φουρτούνες της ζωής. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου 2000, όταν σαν λιμενάρχης Πάρου κληθήκαμε με τους συνεργάτες μου να συντονίσουμε τη διάσωση των ναυαγών του Express Samina, έχοντας στο πλευρό μας τους γενναίους εθελοντές αλιείς, ενώ αργότερα ως κεντρικός λιμενάρχης Πειραιά βρισκόμουν νυχθημερόν ο ίδιος στο λιμάνι και δεν έφευγα αν δεν έλυνε και ο τελευταίος κάβος.

Για ένα πράγμα μπορώ να σας διαβεβαιώσω: Ακόμη κι όταν έφτασα στους ανώτατους βαθμούς του λιμενικού σώματος, δε λησμόνησα ποτέ τη λαϊκή μου καταγωγή και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο. Το τελευταίο το ξέρετε καλά, αφού το τηλέφωνο, το γραφείο, το σπίτι και η καρδιά μου ήταν πάντα ανοιχτή για όλους εσάς, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια που ήμουν συμπαραστάτης του αδελφού μου Νίκου κατά τη διάρκεια της βουλευτικής του θητείας στον Α’ Εκλογική Περιφέρεια Πειραιά και Νήσων, ποτέ δεν κρύφτηκα, ούτε και χρησιμοποίησα κάποιον διάμεσο στη μεταξύ μας επικοινωνία.

Έτσι και σήμερα, όντας ένας από εσάς, αυτοδημιούργητος μέχρι κεραίας, και κοιτώντας σας στα μάτια, ζητώ στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές την ψήφο, την αγάπη και τη στήριξή σας!


#ΑΤΤΙΚΗ_ΜΠΡΟΣΤΑ #αττικημπροστα
#attiki_mprosta #attikimprosta