Latest News

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Κτηνωδία στο Πέραμα: Εντοπίστηκε ο άνδρας που κακοποίησε τον σκύλο του

 
Τον άνδρα που κακοποιούσε τον σκύλο του στο Πέραμα εντόπισαν οι αρχές και πλέον θα έρθει αντιμέτωπος με... τη δικαιοσύνη. 

Χθες το βράδυ, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., αρχικά προσήχθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Περάματος ο 38χρονος και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παράβαση της νομοθεσίας για την ευζωία ζώων συντροφιάς μετά από βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και τον έδειχνε να κακοποιεί τον σκύλο του. 

Μετά από καταγγελία στη διεύθυνση αστυνομίας Πειραιά και διερεύνηση του υλικού από το βίντεο, που αναρτήθηκε στα social media και το οποίο, σύμφωνα με την αστυνομία απεικονίζει άνδρα να μεταχειρίζεται βάναυσα ζώο συντροφιάς, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου δράστη.

Αστυνομικοί εντόπισαν τον 38χρονο και τον οδήγησαν στην αστυνομική υπηρεσία, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κακοποίησης του ζώου.  Από την προανακριτική έρευνα προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος προέβη στην κακοποίηση του ζώου προ διημέρου στο σπίτι του. 

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, ενώ ενημερώθηκαν συναρμόδιες υπηρεσίες για περαιτέρω ενέργειες.