Latest News

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Αυτό είναι το μήνυμα Γ. Γαβρίλη για το αποτέλεσμα των εκλογών


Για μαχητική και έντονη παρουσία του συνδυασμού του στο δημοτικό συμβούλιο, στις επιτροπές, και στα κοινοτικά συμβούλια καθώς και την συνεχή επικοινωνία με τους πολίτες σε κάθε γειτονιά, δεσμεύεται ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε τον Πειραιά για Όλους και Όλες» Γιώργος Γαβρίλης, με μήνυμά του στο οποίο 
εξέφρασε τις ευχαριστίες του, στις Πειραιώτισσες και Πειραιώτες ψηφοφόρους.

 Το μήνυμα Γαβρίλη για το αποτέλεσμα των εκλογών

 

Πειραιώτισσες και Πειραιώτες,

 

            Πριν από οτιδήποτε άλλο θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες στις χιλιάδες ψηφοφόρους που προσήλθαν στην κάλπη. Δυστυχώς, όμως,  πρόκειται μόνο για το 35% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων. Ευχαριστώ ξεχωριστά τους δημότες και τις δημότισσες που εμπιστεύτηκαν το ψηφοδέλτιό μας.

 

            Δέσμευσή μας είναι ότι θα τιμήσουμε την ψήφο σας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και στα κοινοτικά συμβούλια. Θα το κάνουμε με γνώση, μαχητικότητα, συνέπεια, κάνοντας προτάσεις αλλά και διεκδικώντας άμεσες λύσεις για να ξαναγίνει επιτέλους ο Πειραιάς πόλη για να ζεις κι όχι μόνο να εργάζεσαι.

 

            Εκτός, όμως από τη μαχητική και έντονη παρουσία μας στο δημοτικό συμβούλιο, στις επιτροπές, και στα κοινοτικά συμβούλια ως θεσμική αντιπολίτευση, θα συνεχίσουμε την επικοινωνία με τους πολίτες σε κάθε γειτονιά, που ξεκίνησε την προεκλογική περίοδο.

 

            Η δημοτική παράταξη-κίνηση “ΑλλάΖΟΥΜΕ τον Πειραιά για Όλους & Όλες” με άξια παλαιά και νέα μέλη και τώρα πια με τη συμμετοχή πολλών νέων ανθρώπων, όχι μόνο είναι έτοιμη να συνεχίσει τη μοναδική για όλη την Ελλάδα κινηματική αυτοδιοικητική μακρόχρονη διαδρομή αλλά και να κάνει πράξη όσα κατέθεσε στον προεκλογικό διάλογο.

 

            Κλείνοντας δεν μπορώ να μην σταθώ, στο βασικότερο πολιτικό μήνυμα αυτών των εκλογών που δεν είναι άλλο από το τεράστιο ποσοστό αποχής. Το γεγονός ότι σχεδόν 70% των συμπολιτών μας επέλεξαν την αποχή αποδεικνύει πως οι δημότες, έχουν χαμηλές προσδοκίες από αυτό το παράδειγμα αυτοδιοίκησης, παραβλέποντας ότι η αυτοδιοίκηση είναι η πολιτική της καθημερινότητας. Γι’ αυτό και μια δημοτική αρχή που εκφεύγει από τη στενή διαχειριστική λογική μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα βελτιώνοντας αισθητά την καθημερινότητα των κατοίκων ενός δήμου.

 

            Είναι στοίχημα που θα κερδίσουμε όλοι και όλες μαζί· να χτίσουμε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες μακριά από αχρείαστους παραγοντισμούς και ιδιοτέλειες, αναβαθμίζοντας το ενδιαφέρον των πολιτών για την πόλη τους. 

 

            Εμείς κάνουμε την αρχή, καλώντας σας από σήμερα να πλαισιώσετε και να στελεχώσετε την κίνησή μας, συμμετέχοντας ενεργά στις λειτουργίες, τις αποφάσεις και τις παρεμβάσεις της.

 

            Ο Πειραιάς το έχει ανάγκη!

 

Γιώργος Γαβρίλης