Latest News

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Κακοκαιρία Daniel: Κατολίσθηση στη λεωφόρο Σχιστού- Ανατροπή φορτηγού στη λεωφόρο Ποσειδώνος

 Η κακοκαιρία Daniel «χτυπά» και σήμερα την Αττική, προκαλώντας νέα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς διακόπηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Σχιστού... λόγω κατολίσθησης.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της Τροχαίας, η κατολίσθηση που προκλήθηκε από την κακοκαιρία Daniel σημειώθηκε στη Λεωφόρο Σχιστού στο ρεύμα προς τη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου, στο 2ο χιλιόμετρο πριν τη ΝΕΟΑΚ στην περιοχή του Σκαραμαγκά. Η κυκλοφορία πραγματοποιείται από τη δεξιά λωρίδα.

Δύο μεγάλοι βράχοι έχουν πέσει στον δρόμο εξαιτίας της κατολίσθησης

Ένα  φορτηγό ανετράπη το πρωί της Πέμπτης στη λεωφόρο Ποσειδώνος στην παλιά παραλιακή στο ύψος της γέφυρας της Εσπλανάδας.

Στο σημείο η κίνηση είναι αυξημένη καθώς οι αρχές αποφάσισαν τη διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Συγκεκριμένα, η διακοπή αφορά το ρεύμα προς Πειραιά.

Σύμφωνα με στοιχεία από το google maps, στην ευρύτερη περιοχή παρατηρούνται χαμηλές ταχύτητες για τους οδηγούς καθώς η κίνηση είναι αυξημένη.

Να σημειωθεί ότι η Πειραιώς ήταν κλειστή τη νύχτα εξαιτίας συσσώρευσης υδάτων, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας αποκαλύφθηκε καθίζηση του οδοστρώματος στην οδό Πύργου, στο Μοσχάτο, με συνέπεια να διακοπεί η κυκλοφορία από την οδό Πειραιώς μέχρι την οδό Θεσσαλονίκης λόγω των προβλημάτων που έφερε μαζί της η κακοκαιρία Daniel. 

Στο οδόστρωμα έχουν σχηματιστεί τεράστιες λακκούβες με αποτέλεσμα δύο οχήματα, ένα τουριστικό λεωφορείο και ένα ΙΧ, να έχουν εγκλωβιστεί.