Latest News

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Κακοκαιρία Daniel: Κραυγή αγωνίας από τουρίστες στη Σκιάθο - Ζητούν βοήθεια σε ξένα ΜΜΕ και social media (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Σε απόγνωση βρίσκονται Βρετανοί τουρίστες στη Σκιάθο, την ώρα που η κακοκαιρία Daniel σαρώνει το νησί, με αποτέλεσμα να αναζητούν βοήθεια μέσω των...social media.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι «απελπισμένοι Βρετανοί έχουν προσφύγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εκλιπαρούν για βοήθεια αφού έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, δεν έχουν τρόπο να βρουν φαγητό».

Ένας εξ αυτών που βρίσκεται για διακοπές στη Σκιάθο, είπε στο βρετανικό μέσο ότι αυτός και η οικογένειά του επρόκειτο να πετάξουν για τη χώρα τους στις 20:00, αλλά η πτήση τους ακυρώθηκε και έχουν λάβει ελάχιστες πληροφορίες για το πότε μπορούν να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Πλάνα που κοινοποιήθηκαν από ντόπιους δείχνουν γρήγορα κινούμενα νερά να τρέχουν στους δρόμους της πόλης, όπου πριν από λίγες μέρες οι Βρετανοί απολάμβαναν το τέλος των καλοκαιρινών τους διακοπών.



Εν τω μεταξύ, τα ορμητικά νερά καταστρέφουν σπίτια και καταλύματα σε όλο το μικρό νησί, αφήνοντας πολλούς παραθεριστές εγκλωβισμένους σε ξενοδοχεία που επλήγησαν από διακοπές ρεύματος και σοβαρές ζημιές», αναφέρει σε άλλο σημείο το δημοσίευμα του βρετανικού μέσου.

«Η βροχή είναι δυνατή εδώ και περίπου 36 ώρες. Το ξενοδοχείο μας φιλοξενεί τώρα τοπικές οικογένειες που έχουν χάσει τις δικές τους στην παραλία», είπε.
 
«Η βροχή είναι δυνατή εδώ και περίπου 36 ώρες. Το ξενοδοχείο μας φιλοξενεί τώρα τοπικές οικογένειες που έχουν χάσει τις δικές τους στην παραλία», είπε.