Latest News

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

«Τρέλα» για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Ιράν- Εισέβαλαν σε ξενοδοχείο για να τον δουν (ΒΙΝΤΕΟ)

  Παροξυσμό έχει προκαλέσει στο Ιράν η άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο εκατοντάδες άνθρωποι φαίνεται πως ήθελαν να δουν...

από κοντά. 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η υπόλοιπη αποστολή της Αλ Νασρ έφτασαν σήμερα στην Τεχεράνη, για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Περσέπολις, στο πλαίσιο των ομίλων του ασιατικού Champions League. 

Εκατοντάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους, κρατώντας πανό και φωτογραφίες του 38χρονου επιθετικού, για να υποδεχθούν τον Πορτογάλο σταρ του ποδοσφαίρου. Μάλιστα, κάποιοι έτρεχαν πίσω από το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Αλ Νασρ. 

Τεράστιο πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από το ξενοδοχείο που κατέλυσε η ομάδα στην Τεχεράνη. Κάποια στιγμή, η ασφάλεια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον κόσμο, που εισέβαλε στο ξενοδοχείο για να δει από κοντά τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο κόσμος φώναζε το όνομα του Πορτογάλου. Παιδιά φορούσαν φανέλες της Αλ Νασρ αλλά και της εθνικής Πορτογαλίας με το όνομα του Ρονάλντο, ενώ πολλοί μιμούνταν τον χαρακτηριστικό τρόπο με τον οποίο πανηγυρίζει, περιγράφει το Reuters. 

Νωρίτερα, μόλις έφτασε η Αλ Νασρ στην Τεχεράνη, εκπρόσωποι της Περσέπολις έκαναν στον Πορτογάλο δώρο ένα χειροποίητο περσικό χαλί. 

Αυτή είναι η πρώτη φορά από το 2016 που ομάδα της Σαουδικής Αραβίας επισκέπτεται το Ιράν. Μετά την αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, οι ομάδες τους θα παίζουν στα γήπεδά τους και όχι σε ουδέτερη έδρα, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.