Latest News

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

4η Σκυταλοδρομία αγάπης «Βασίλης Τοκάκης» Κολυμπάμε για τη ζωή! Κανένας μόνος του απέναντι στον καρκίνο!

 Μια μεγάλη αλυσίδα αγάπης από δημότες του Πειραιά και αθλητές δημιουργήθηκε στην  4η  σκυταλοδρομία κολύμβησης «Βασίλης Τοκάκης»,  η οποία... πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Πειραιά,  τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου και τον Όμιλο Εθελοντών κατά του καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ», στο κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος», στην πλαζ  Βοτσαλάκια. 

Η σκυταλοδρομία – θεσμός είναι αφιερωμένη στη μνήμη του συμβούλου επικοινωνίας του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, Βασίλη Τοκάκη, ο οποίος  έφυγε στα 44 χρόνια του, χτυπημένος από τον καρκίνο και ήταν ο άνθρωπος που οραματίστηκε και έκανε πράξη αυτή τη σκυταλοδρομία αγάπης, για τον συνάνθρωπο.

Πρεσβευτής της σκυταλοδρομίας αγάπης ήταν ο προπονητής των μεγάλων επιτυχιών της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών Θοδωρής Βλάχος.

Στη σκυταλοδρομία αγάπης συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο  Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με τον γιο του Πέτρο και την κόρη του Γιολάντα, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Ιωσήφ Βουράκης,  ο σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού Νίκος Γέμελος,  αθλητές από τον Ολυμπιακό, τον Εθνικό, το κολυμβητικό τμήμα και το τμήμα σύγχρονης κολύμβησης του Άρη Νικαίας κ.ά.

Συνολικά οι συμμετοχές ξεπέρασαν  τις  350.