Latest News

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

«Ανταρσία στο Λιμάνι»: Στη μάχη των δημοτικών εκλογών με επικεφαλής το Θανάση Διαβολάκη



Τη μάχη των δημοτικών εκλογών με επικεφαλής το Θανάση Διαβολάκη, δημοτικό σύμβουλο Πειραιά αποφάσισε να δώσει η δημοτική κίνηση «Ανταρσία στο Λιμάνι» σε ανοικτή συνέλευση που...
έγινε χθες στην αίθουσα της Β Κοινότητας.

Στη συζήτηση κυριάρχησε η αναγκαιότητα να ανατραπούν οι πολιτικές κυβέρνησης και δημοτικής αρχής που έχουν γίνει ένα πλέον, μετά και τη συγχώνευση των δημοτικών παρατάξεων Μώραλη και Βλαχάκου. Είναι πολιτικές που καταστρέφουν το περιβάλλον και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής στην πόλη, που διαλύουν λόγω έλλειψης προσωπικού τις δημοτικές υπηρεσίες και τις παραχωρούν σε ιδιώτες, που προωθούν τη ελαστική εργασία στους δήμους, που βάζουν τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα πάνω από τις ανάγκες των εργαζόμενων και των κατοίκων. Κοινή ήταν η εκτίμηση ότι η παρουσία της αντικαπιταλιστικής αριστεράς στο δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά βοήθησε και θα βοηθήσει αυτή την προσπάθεια.

«Η Ανταρσία στο Λιμάνι ήταν πρωτοπόρα σε όλα τα κινήματα που αναπτύχθηκαν στον Πειραιά τα τελευταία χρόνια Καλούμε όλες και όλους που συμμετείχαμε σ’ αυτούς τους αγώνες, να δώσουμε μαζί και τη μάχη των δημοτικών εκλογών. Να σπάσουμε τα αντιδημοκρατικά φράγματα της κυβέρνησης, να συνεχίσουμε να είμαστε η φωνή των κινημάτων στο δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά.»