Latest News

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Πανικός σε παραλία -Καρχαρίας κολυμπούσε κοντά στην ακτή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας καρχαρίας εμφανίστηκε πολύ κοντά στην ακτή την ώρα που δεκάδες παραθεριστές απολάμβαναν το μπάνιο τους σε  παραλία της....Φλόριντα στις ΗΠΑ.

Σε βίντεο που δημοσίευσε το CNN αποτυπώνεται ανάμεσα σε πολύ κόσμο το πτερύγιο ενός καρχαρία που εξέχει από το νερό στην παραλία Ναβάρε της Φλόριντα. 

Λουόμενοι καλούν όσους βρίσκονται μέσα στο νερό να βγουν άμεσα υπό τον φόβο επίθεσης του καρχαρία. Παράλληλα, άλλοι φαίνονται να κινούνται με αρκετή ταχύτητα προς την ακτή. 

«Βγείτε έξω, βιαστείτε!», ακούγεται να λέει κάποιος παραθεριστής στο βίντεο το οποίο όπως ήταν αναμενόμενο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η Κρίστι Κοξ, η οποία τράβηξε το βίντεο, δήλωσε ότι ο καρχαρίας απλώς κυνηγούσε ψάρια, αλλά προέτρεψε τους επισκέπτες της παραλίας να προσέχουν.

«Ο καρχαρίας απλώς προσπαθούσε να φάει και πέρασε ανάμεσα από τους κολυμβητές. Όλοι έμειναν άναυδοι καθώς ο καρχαρίας είχε φτάσει στην παραλία κυνηγώντας ένα κοπάδι ψαριών. Όλοι πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτό είναι φυσικό και ότι βρισκόμαστε στο σπίτι τους, οπότε να είμαστε σε εγρήγορση!», είπε.