Latest News

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Youtubers έκαναν challenge με Lamborghini και προκάλεσαν δυστύχημα - Νεκρός ένας 5χρονος (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Youtubers στην Ιταλία προκάλεσαν τροχαίο δυστύχημα με τη Lamborghini που οδηγούσαν, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα αγόρι 5 ετών και να τραυματιστούν σοβαρά η αδελφή του και η... μητέρα τους.

Οι Youtubers οδηγούσαν σε δρόμο της Ρώμης την Τετάρτη, όταν συγκρούστηκαν με άλλο όχημα, μάρκας Smart, στο οποίο επέβαινε η οικογένεια.

Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένοι, αλλά ο 5χρονος άφησε την τελευταία του πνοή

Στη Lamborghini επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, και όλοι βγήκαν σώοι από το όχημα.

Ο 20χρονος οδηγός του πολυτελούς οχήματος διώκεται για το δυστύχημα, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa. 

Όπως γνωστοποιεί η κρατική ραδιοτηλεόραση Rai, έχουν κατασχεθεί τα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκομένων και υποβλήθηκαν σε τεστ ναρκωτικών αλλά και αλκοτέστ για να φανεί μήπως οδηγούσαν υπό την επήρεια ουσιών. 

Η ίδια πηγή μεταφέρει πως οι YouTubers, ονόματι TheBorderline - είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχουν εκατοντάδες χιλιάδες followers - τραβούσαν βίντεο για τις πλατφόρμες τους όταν έλαβε χώρα το τροχαίο.

Ειδικότερα, φαίνεται ότι τραβούσαν υλικό για ένα challenge που έκαναν. Το στοίχημα ήταν να παραμείνουν στο πολυτελές αυτοκίνητο, που είχαν νοικιάσει από αντιπροσωπεία στην Τορένοβα, για 50 ώρες. Στον λογαριασμό τους ανέβαζαν συχνά ανάλογο περιεχόμενο. 

Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για μεγάλη ταχύτητα της Lamborghini λίγο πριν από το τροχαίο. 

Ο δήμαρχος της Ρώμης, Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι, ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στη μητέρα και την αδελφή του μικρού αγοριού και εξέφρασε την ελπίδα του η αστυνομία να μπορέσει να εξακριβώσει τα αίτια του δυστυχήματος.

«Συμμερίζομαι τη θλίψη των συγγενών του μικρού αγοριού που έχασε τη ζωή του στο σημερινό τραγικό δυστύχημα. Ελπίζω ότι η μητέρα και η μικρή αδελφή θα αναρρώσουν σύντομα και ότι η αστυνομία θα μπορέσει να εξακριβώσει το συντομότερο δυνατό την ευθύνη για ό,τι συνέβη» επεσήμανε.