Latest News

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Οι πρώτες δηλώσεις της Χριστίνας Σούζη on air μετά το σοβαρό τροχαίο – «Θα μπορούσα να είχα χαιρετήσει»

 Τις πρώτες της δηλώσεις, μέσω τηλεφωνικής παρέμβασης έκανε η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη...την εκπομπή Πρωινό μας στον ΣΚΑΪ.

Η ίδια με το ξεχωριστό ήθος και χιούμορ που διαθέτει τόνισε ότι αν τα πράγματα ήταν αλλιώς θα μπορούσε να «είχε χαιρετήσει».

«Έχω αρκετά ράμματα, πρέπει να παίρνω ενδοφλέβια αντιβίωση. Θυμάμαι μόνο ότι βρέθηκα ανάποδα στο αυτοκίνητο. Βγήκα μόνη μου. Με βοήθησε ο κ. Βασίλης (εννοώντας τον Βασίλη Κωνσταντίνου). Έφτασα στο πεζούλι περπατώντας.» θα πει αρχικά η Χριστίνα Σούζη.

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά της είπε ότι είχες Άγιο. «Όπως το είπες πάρα πολύ στην ατυχία μου. Έφτανα στο ραντεβού που είχα. Ούτε κατάλαβα πως έγινε.  Έλεγα δόξα τον Θεό περπατάω. Είχα βγάλει τη ζώνη γιατί έφτανα στο ραντεβού για να παρκάρα. Θα μπορούσα να είχα χαιρετήσει.» απάντησε η μετεωρολόγος.

Η Χριστίνα Σούζη στηλίτευσε και τη στάση των ιστοσελίδων που δημοσίευσαν τις φωτογραφίες που απεικονίζουν την κατάσταση που βρισκόταν η ίδια μετά το ατύχημα. «Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήμουν σε ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο.Τα χέρια μου ήταν γεμάτα με αίμα. Είδε τις φωτογραφίες η κόρη μου που είναι στη Θεσσαλονίκη και έπαθε σοκ. Μόλις ξεπρηστώ θα πιάσω δουλειά αμέσως. Ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που με αγαπάει.» τόνισε στην εκπομπή Πρωινό μας.


Χριστίνα Σούζη: «Άναψε το φανάρι του παραδείσου» είπε ο Κωνσταντίνου

Στην εκπομπή Πρωινό μας παρενέβη και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ, Βασίλης Κωνσταντίνου που βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος και βοήθησε την μετεωρολόγο του ΣΚΑΪ να απεγλωβιστεί από το αυτοκίνητο. «Χαίρομαι πάρα πολύ που έκανα πολύ λίγα για να σας απαλύνω τον πόνο που είχατε στον ώμο και τα αίματα που έτρεχαν. Είμαι πολύ χαρούμενος. Αν δεν είχε ανάψει το κόκκινο φανάρι του παραδείσου θα μπορούσαμε να είχαμε μία διαφορετική ιστορία. Όταν σας αναγνωρίσαμε, όλος ο κόσμος ήταν δίπλα σας. Την Παρασκευή δεν θα είμαι μαζί σας. Ελπίζω από την επόμενη εβδομάδα.» είπε στη Φαίη Σκορδά.