Latest News

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Μαρίνα Τσιντικίδου: «Είχα έναν hater που μου έστελνε φρικτά μηνύματα»

 Για την άσχημη εμπειρία που βίωσε, με έναν άγνωστο που της έστελνε φρικτά μηνύματα αλλά και για τη συνεργασία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μαρίνα Τσιντικίδου... στο Happy Day.

«Χαίρομαι που είμαι κηποτέχνης και βγάζω ένα αξιοπρεπές εισόδημα από αυτό το επάγγελμα. Και μάλιστα, όταν αυτό βγαίνει με κάτι που σου δίνει τόσο μεγάλη χαρά…», ανέφερε αρχικά το πρώην μοντέλο, που δήλωσε «τηλεορασάκιας».

«Προτιμώ μόνο να τη βλέπω, όχι να είμαι σε αυτή. Δεν θεωρώ ότι είμαι τηλεοπτικός άνθρωπος. Όταν είναι η κάμερα απέναντι, δεν είμαι εγώ. Ξεχνάω το χιούμορ μου, τα ελληνικά μου, πώς να σταθώ σωστά…», ξεκαθάρισε.

«Στα 90s, επί εποχές “Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό”, βγαίναμε από το στούντιο και πηγαίναμε σε διάφορες κεντρικές πόλεις να κάνουμε εκπομπή. Μιλάμε για χιλιάδες κόσμος, να σπάνε τις μπάρες, να σπρώχνουν τους σεκιουριτάδες, μόνο και μόνο για να μιλήσουν στον Ανδρέα και σε εμένα κάποιοι», θυμάται.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Ανδρέα, τον βλέπω στην Κατερίνα, καλά να είναι, τις άσχημες εμπειρίες τις έχω ξεχάσει. Θυμάμαι τα καλά. Υπήρχαν και κάποια δυσάρεστα, υπήρχε ένας τύπος που είχε εμμονή μαζί μου, ήταν hater, δεν τον γνώρισα ποτέ, είχε βρει το τηλέφωνό μου, μου έστελνε κάτι φρικτά μηνύματα που με έκανε κι έκλαιγα κάθε φορά. Δεν μπορούσα να κάνω πολλά τότε, είχα περάσει ένα χρόνο της ζωής μου, τρέμοντας και κλαίγοντας κάθε φορά που χτυπούσε το κινητό μου. Ελπίζω να είναι στη φυλακή», επισήμανε.