Latest News

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Σακίρα: Κάθε εβδομάδα της «χρεώνουν» και νέα σχέση – Η φωτογραφία που «φούντωσε» και πάλι τις φήμες

 
Έχει καταντήσει κάπως γραφικό… Κι όμως, σχεδόν κάθε εβδομάδα χρεώνουν στην Σακίρα και μια...νέα σχέση.

Από τη στιγμή που χώρισε με τον Ζεράρ Πικέ η εντυπωσιακή τραγουδίστρια έχει χρεωθεί σχέσεις με τον ηθοποιό Τομ Κρουζ, τον μπασκετμπολίστα Τζίμι Μπάτλερ, καθώς και με τον οδηγό της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον.

Και παρά το γεγονός ότι το περιβάλλον της σε κάθε ευκαιρία δηλώνει ότι προτεραιότητες της τραγουδίστριας αυτή τη στιγμή αποτελούν τα παιδιά της και στη συνέχεια η καριέρα της, στα ΜΜΕ αρέσει να… «τρέφονται» με φήμες περί νέων σχέσεων.

Ένα παράδειγμα είναι το παρακάτω δημοσίευμα…

Αυτή τη φορά, επέστρεψε στα πρωτοσέλιδα, λόγω μιας κοινής εξόδου με φίλους στην Βαρκελώνη μετά το φινάλε του ισπανικού Γκραν Πρι της Formula 1.

Ο λόγος που το εν λόγω δείπνο απασχόλησε τόσο έντονα τα ΜΜΕ είναι ότι μαζί της βρίσκεται και ο Λουίς Χάμιλτον.

Η Κολομβιανή ποπ-σταρ, μετά τα τελευταία γεγονότα και τη διαμάχη που είχε ξεσπάσει με τον Πικέ λόγω του διαζυγίου τους, επέστρεψε στην Καταλονία και αρκετοί πιστεύουν πως αυτό συνέβη για να παρακολουθήσει από κοντά τον Βρετανό πιλότο της Formula 1 και πλέον φημολογούμενο σύντροφό της.

Βέβαια, το ενδεχόμενο να της αρέσει η Formula 1 και απλά να είναι φίλη με τον Λουίς Χάμιλτον μάλλον δεν απασχολεί τα media…

Η φωτογραφία που «φούντωσε» τις φήμες

Ο λόγος που «φούντωσαν» ξανά οι φήμες είναι μια κοινή φωτογραφία με τον Χάμιλτον και τη Σακίρα.

Σε αυτή, κάποιοι στέκονται στο γεγονός πως ο Λουίς Χάμιλτον είχε περάσει πίσω από την πλάτη της το χέρι του, με την εικόνα να δείχνει πως την «αγκαλιάζει».

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έρχεται ως συνέχεια εκείνων που είχαν βγει την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η Σακίρα είχε βρεθεί στο σκάφος του Χάμιλτον, και μαζί είχαν απολαύσει ένα ταξίδι γύρω από το Μαϊάμι που ήταν το προηγούμενο Γκραν Πρι.