Latest News

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Μπέρδεψε τις σταγόνες ματιών με...κόλλα και κατέληξε στο νοσοκομείο με κολλημένο μάτι (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στη ζωή όλοι κάνουμε λάθη - είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ωστόσο, κάποια στιγμιαία λάθη τα «πληρώνουμε» πιο ακριβά από τα άλλα, όπως το λάθος που «πλήρωσε» μία νεαρή γυναίκα από την Νέα Υόρκη, η οποία μπέρδεψε τις σταγόνες για τα μάτια της με μία πανίσχυρη... «σούπερ» κόλλα.

Παρά τη διαφορετική όψη, υφή και οσμή της κόλλας, η γυναίκα κατάφερε με κάποιον τρόπο να τα μπερδέψει. Αν και είναι περίεργο το πώς συνέβη αυτό, το θέμα είναι ότι…έγινε. Η νεαρή κατέληξε να μην μπορεί να ανοίξει το μάτι της και να υποφέρει από φριχτούς πόνους.

Η Λίντια Χάρτμαν, όπως ονομάζεται η κοπέλα, μοιράστηκε την περιπέτειά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, αναρτώντας βιντεάκια στο TikTok. Σε ένα από τα βίντεο τη βλέπουμε κατά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να προσπαθούν να ανοίξουν προσεκτικά τα βλέφαρά της.

κόλλα

«Με έβαλαν να βάλω μια αλοιφή που διασπάται και διαλύει την κόλλα», είπε. «Δεν λειτούργησε, οπότε άρχισαν να μαζεύουν την κόλλα προσπαθώντας να ανοίξουν το μάτι μου», εξήγησε η Χάρτμαν σε ένα από τα βίντεο.

Δυστυχώς, όμως, ούτε αυτό είχε αποτέλεσμα και η Λίντια άρχισε να «φρικάρει». Θα έπρεπε άραγε να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της με κολλημένα βλέφαρα;

«Με πήγαν τότε σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο και χρησιμοποίησαν ένα μεταλλικό εργαλείο για να ανοίξουν το μάτι και τελικά τα κατάφεραν», είπε στο κλιπ.

@icyylyd Not fun :))) read bottles before using! #fyp #superglueineye #foryoupage #foryou ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν μπορούσαν να καταλάβουν το πώς έγινε ένα τέτοιο μπέρδεμα.

Ένας χρήστης ρώτησε: «Πώς στο διάολο τα κατάφερες; Διάβασες το μπουκάλι; Για καλό και για καό, βάλε σούπερ κόλλα σε ένα συρτάρι ή τέλος πάντων σε τελείως διαφορετικό μέρος, από αυτό που έχεις τα ¨δάκρυά” σου».

κόλλα

Ένα άλλο άτομο πρόσθεσε: «Ελπίζω πραγματικά να έχεις  μια εικόνα για το πώς μπέρδεψες την κόλλα με τις  οφθαλμικές σταγόνες». Ο μόνος που έδειξε λίγη…συμπόνοια για την γκάφα της κοπέλας ήταν ένας χρήστης, που δήλωσε πως ήταν γιατρός.

«Πρώην οφθαλμολόγος εδώ! Αυτό συμβαίνει ΠΟΛΥ πιο συχνά από όσο νομίζετε», αποκάλυψε.