Latest News

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Η Ελλάδα διεκδικεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σεξ (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Πρόκειται για τον Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σεξ, το οποίο θα διεξαχθεί στην Σουηδία και στο οποίο θα συμμετέχουν 20 άνδρες και γυναίκες από διαφορετικές χώρες, μεταξύ των οποίων και... η Ελλάδα!

Ποιος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Όπως έχει γίνει γνωστό, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Sex θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας ο Nek Sinner, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε ουκ ολίγες παραγωγές του sugarbabes.tv.

Παράλληλα, το «παρών» αναμένεται να δώσει και η πολύ γνωστή πρωταγωνίστρια ταινιών για ενήλικες, Barbie Sins. 

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σεξ

Η διοργάνωση που θα θυμίζει κάτι από reality και θα διαρκέσει για 6 εβδομάδες θα έχει την βοήθεια του «Swedish sex Federation» θα προβάλλεται ζωντανά online.

Μάλιστα, όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις θα μπορούν να ψηφίζουν για το ποιοι ξεχωρίζουν και ποιοι πρέπει να αποχωρήσουν.

Εκτός όμως από τις ψήφους του κοινού, οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να πείσουν για τις ικανότητές τους και τους 5 κριτές που θα υπάρχουν, προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση του reality ενηλίκων.

Δυναμική ξεκίνησε η ελληνική συμμετοχή

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Σεξ το κοινό έχει την ευκαιρία να ψηφίσει τον αγαπημένο του συμμετέχοντα, στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Εκεί η ελληνική συμμετοχή, ο Nek Sinner, βρίσκεται στην 4η θέση με 44 ψήφους και μεγάλη διαφορά από τους αντίπαλούς του, οι οποίοι βρίσκονται πολύ πιο πίσω του όσον αφορά στις ψήφους. 

Κι αν ο Nek Sinner είναι κοντά στην 3η αλλά και στη 2η θέση, βρίσκεται αρκετά μακριά από την κορυφή, όπου βρίσκεται η διαγωνιζόμενη από την Κροατία με όνομα «Sweet Mery», η οποία φαίνεται πως έχει εντυπωσιάσει τους επισκέπτες της ιστοσελίδες.