Latest News

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

TikToker παρακολουθούσε δύο ποδοσφαιριστές της Τσέλσι και παρενοχλούσε έναν ακόμα

 Μια TikToker ομολόγησε την ενοχή της καθώς κατηγορείται ότι παρακολουθούσε δύο ποδοσφαιριστές της αγγλικής ομάδας ποδοσφαίρου Τσέλσι και παρενοχλούσε... έναν τρίτο.

Η 21χρονη TikToker Όρλα Μελίσα Σλόαν έστελνε μηνύματα στον 24χρονο Μέισον Μάουντ της Τσέλσι, για τέσσερις μήνες μετά τη λήξη της σχέσης τους. Δήλωσε επίσης ένοχη για την παρακολούθηση του πρώην συμπαίκτη του, 21χρονου Μπίλι Γκίλμουρ, αλλά και για την παρενόχληση του Μπεν Τσίλγουελ. Ο Μπίλι Γκίλμουρ, μάλιστα, δήλωσε ότι τα μηνύματά της είχαν «τεράστιο αντίκτυπο» στη ζωή του.

Το ιστορικό της υπόθεσης και η ομολογία ενοχής της TikToker 

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στο δικαστήριο του Γουεστμίνστερ η TikToker Όρλα Μελίσα Σλόαν και ο ποδοσφαιριστής Μέισον Μάουντ είχαν ερωτική σχέση αφού συναντήθηκαν σε ένα πάρτι στο σπίτι του Μπεν Τσίλγουελ τον Νοέμβριο του 2020. Ο εισαγγελέας Τζέισον Σίταλ δήλωσε ότι παρέμειναν μαζί για περίπου έξι μήνες πριν ο Μέισον Μάουντ «αποφασίσει ότι η σχέση δεν επρόκειτο να προχωρήσει». Κατόπιν του έστελνε μηνύματα αδιάκοπα και εκείνος μπλόκαρε τον αριθμό της, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο.

«Στη συνέχεια άρχισε να λαμβάνει μηνύματα από νέους αριθμούς και κάθε φορά που μπλόκαρε αυτούς τους αριθμούς υπήρχαν μηνύματα από κάποιον διαφορετικό αριθμό», δήλωσε ο εισαγγελέας.  Συνολικά 21 διαφορετικοί αριθμοί χρησιμοποιήθηκαν για αυτό το σκοπό.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα ο Μέισον Μάουντ «ανησυχούσε ότι είχε εμμονή μαζί του και δεν ήξερε για τι ήταν ικανή». Σε δήλωσή του, ο ποδοσφαιριστής είπε ότι ανησυχούσε ότι η γυναίκα «θα εμφανιζόταν στο κέντρο όπου προπονούνταν».

Στο δικαστήριο αναφέρθηκε επίσης πως υπήρξαν και άλλα μηνύματα τα οποία απευθύνονταν σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, φίλους και μέλη της οικογένειας του Μάουντ, συμπεριλαμβανομένου του συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Μπεν Τσίλγουελ.

Από την πλευρά του ο Σκωτσέζος μέσος Μπίλι Γκίλμουρ, δήλωσε ότι τα μηνύματά της TikToker είχαν «τεράστιο αντίκτυπο» στη ζωή του, αφότου πήρε μεταγραφή στην Μπράιτον από την Τσέλσι τον περασμένο Σεπτέμβριο. «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και έπρεπε να πάρω υπνωτικά χάπια», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια η TikToker Όρλα Μελίσα Σλόαν δήλωσε ένοχη για την πρόκληση «σοβαρής ανησυχίας ή δυσφορίας» με την παρακολούθηση του Γκίλμουρ μεταξύ 10 Σεπτεμβρίου και 28 Οκτωβρίου του περασμένου έτους. Παραδέχτηκε επίσης ότι παρακολουθούσε τον Μάουντ μεταξύ 19 Ιουνίου και 28 Οκτωβρίου πέρυσι, καθώς και ότι παρενόχλησε τον Μπεν Τσίλγουελ μεταξύ 20 Οκτωβρίου και 29 Οκτωβρίου 2022.

Ο κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση χωρίς όρους και η δίκη της για την απόφαση ποινής αναβλήθηκε για τις 20 Ιουνίου.