Latest News

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Dua Lipa και Romain Gavras εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Καννών (ΕΙΚΟΝΕΣ)


 H Dua Lipa με τον Romain Gavras έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί του...Φεστιβάλ Καννών.

Η 27χρονη τραγουδίστρια με τον 41χρονο σκηνοθέτη φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι στο κόκκινο χαλί για την ταινία «Omar La Fraise», με θέμα έναν φυγά γκάνγκστερ που πρέπει να κρυφτεί για να αποφύγει μια ποινή φυλάκισης 20 ετών στη Γαλλία.

Η Dua Lipa φορούσε ένα μαύρο φόρεμα με έναν ώμο, με κοψίματα, μακρύ σκίσιμο και ανοιχτή πλάτη, συμπληρώνοντας την εμφάνισή της με ψηλοτάκουνα πέδιλα και εντυπωσιακά σκουλαρίκια, ενώ ο Romain Gavras φορούσε μαύρο κοστούμι και γραβάτα.

Dua Lipa and French Director Romain Gavras Make Red Carpet Debut at Cannes Film Festival
 Φωτ.: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty ImagesDua Lipa and French Director Romain Gavras Make Red Carpet Debut at Cannes Film Festival
 Φωτ.: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images

Dua Lipa and French Director Romain Gavras Make Red Carpet Debut at Cannes Film Festival
 Φωτ.: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images

Η διάσημη τραγουδίστρια εθεάθη για πρώτη φορά με τον Γάλλο σκηνοθέτη να φεύγουν από ένα πάρτι στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με το Entertainment Tonight. Οι δυο τους εθεάθησαν ξανά πιασμένοι χέρι-χέρι κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, σύμφωνα με το E! Online.

Ο Romain Gavras, γνωστός μεταξύ άλλων για τη σκηνοθεσία του βιντεοκλίπ του Kanye West «No Church in the Wild» και του «Bad Girls» της M.I.A., έβγαινε επίσης με τη Rita Ora για περίπου έξι μήνες.

Η Dua Lipa ετοιμάζεται όμως και για δεύτερο ντεμπούτο, αφού ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Donatella Versace για την σειρά «La Vacanza», που θα κάνει παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη διάρκεια επίδειξης μόδας στις Κάννες και θα είναι διαθέσιμη για αγορά στα καταστήματα και την επίσημη ιστοσελίδα του οίκου Versace αμέσως μετά.