Latest News

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Αφοριώθηκα περισσότερο στο θέατρο – Η τηλεόραση μπορεί να κάνει έναν βαρετό ηθοποιό»

Για τη συνεργασία του με τον θρύλο του παγκόσμιου θεάτρου Πέτερ Στάιν μίλησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στα social media, αλλά και... τον έρωτα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στη 1», με αφορμή την παράσταση «Μισάνθρωπος» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο ηθοποιός μίλησε και για την αναγνωρισιμότητα που του έχει προσφέρει το επάγγελμά του, επισημαίνοντας ότι αυτή άλλοτε τον ευχαριστεί και άλλοτε τον ενοχλεί.

«Την πρώτη φορά που σε αναγνωρίζουν στον δρόμο δεν θυμούνται το όνομά σου. Η χαρά πάντως του κόσμου όταν σε συναντά είναι για μένα ένα βραβείο» ξεκαθαρίζοντας ότι γίνεται ιδιαίτερα ενοχλητική όταν υπάρχει αγένεια.

«Η έκφραση άποψης στα social media είναι θεμιτή, καμιά φορά όμως υπάρχει υπερβολή και η γνώμη γίνεται κριτική και κακόβουλο σχόλιο» τόνισε αναφερόμενος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ αποκάλυψε ότι επιλέγει να μη δημοσιοποιεί τα πάντα από την προσωπική του ζωή.

Ερωτηθείς αν προτιμά το θέατρο ή την τηλεόραση, ο ηθοποιός υποστήριξε ότι το πρώτο τον κέρδισε περισσότερο, επισημαίνοντας ότι η τηλεόραση μπορεί εύκολα να εκθέσει άποιον.

«Αφοσιώθηκα περισσότερο στο θέατρο παρά στην τηλεόραση. Η τηλεόραση αν δεν προσέξεις μπορεί να κάνει έναν βαρετό ηθοποιό. Υπάρχουν πάρα πολλές σειρές, αλλά δεν είναι όλες άξιες για να λένε ότι προχωράει η τηλεόραση μπροστά» τόνισε.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Χαραμπόπουλος μίλησε για τις σκοτεινές περιόδους που έχει βιώσει στη ζωή του, ενώ αναφέρθηκε και στην πίστη του στον Θεό.

«Έχω μελαγχολικές στιγμές, αλλά νιώθω ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να σκέφτομαι αρνητικά. Πιστεύω στον Θεό, χωρίς να γνωρίζω ποιος είναι, χωρίς να του δίνω κάποιο όνομα» είπε, ενώ αναφερόμενος στην πολιτική υπογράμμισε ότι δεν θα ασχοληθεί ενεργά όσο η υποκριτική είναι το επάγγελμά του.

«Όσο είμαι εν ενεργεία καλλιτέχνης δεν πρόκειται να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική. Δεν θέλω να ανήκω πουθενά παρά μόνο στο κοινό μου» τόνισε.

Μιλώντας, τέλος, για τον έρωτα, ο ηθοποιός τόνισε ότι αυτός είναι πολλές φορές «τυφλός», ενώ ο ίδιος προτίμησε να μην αποκαλύψει δικές του τρέλες από το παρελθόν.

«Όταν ερωτεύεσαι σφόδρα χάνεις και λίγο τα λογικά σου. Όταν σιγά σιγά εξατμιστεί ο έρωτας καταλαβαίνεις πραγματικά αν ταιριάζεις με αυτόν που έχεις ερωτευτεί. Πιο μικροί ερωτευόμασταν σε καθημερινή βάση ό,τι κινείται γιατί θέλαμε να ζήσουμε τον έρωτα. Έχω κάνει πολλές μεγάλες τρέλες, αλλά δεν θα τις ομολογήσω δημόσια» τόνισε.