Latest News

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Γέννησε και πέταξε το μωρό στα σκουπίδια του νοσοκομείου!

 Μια 21χρονη κοπέλα συνελήφθη γιατί άφησε το νεογέννητο αγοράκι της σε κάδο απορριμμάτων νοσοκομείου της... Νέας Υόρκης

Η ίδια ορκίζεται πως δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος και δεν κατάλαβε πως είχε πετάξει το μωρό της.

«Δεν ήξερα ότι έριξα το μωρό μου στα σκουπίδια μέχρι που μου το είπε αργότερα η νοσοκόμα», δήλωσε η 21χρονη Lucia Garcia στην New York Post «Νόμιζα ότι ήταν απλώς αίμα».

Η Garcia συνελήφθη στις 20 Μαΐου, όταν βρέθηκε καλυμμένη με αίμα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Staten Island της Νέας Υόρκης.

Ένας αστυνομικός που εργαζόταν στην ασφάλεια μαζί το προσωπικό καθαριότητας άκουσε τα κλάματα του μωρού και βρήκε το νεογέννητο αγόρι στον κάδο απορριμμάτων.

«Ήμουν με χειροπέδες στο κρεβάτι του νοσοκομείου», δήλωσε η Garcia, προσθέτοντας ότι υπήρχε ένας αστυνομικός που καθόταν σε μια καρέκλα στη γωνία του δωματίου της.

Στη γυναίκα απαγγέλθηκαν δύο κατηγορίες για επίθεση, δύο για απερίσκεπτη έκθεση σε κίνδυνο και μία κατηγορία για συμπεριφορά που προκαλεί βλάβη σε βρέφος.

Το μωρό, μεταφέρθηκε αμέσως σε θερμοκοιτίδα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται και βρίσκεται υπό την επιμέλεια της Υπηρεσίας Παιδικών Υπηρεσιών της πόλης.

Ο πατέρας της ανέφερε ότι η κόρη του επέμενε πως δεν είναι έγκυος και απλά ήθελε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο επειδή δεν αισθανόταν καλά.

Η Garcia, η οποία κατάγεται από το Μεξικό και μετανάστευσε στις ΗΠΑ πριν από περίπου 10 μήνες, δήλωσε ότι δεν έχει ιδέα πού βρίσκεται ο γιος της.

«Δεν ξέρω πότε θα τον πάρω πίσω. Τον θέλω πίσω. Θέλω να τον φροντίσω. Απλά θέλω το μωρό μου πίσω», ήταν τα λόγια της.

Επιπλέον, η αστυνομία της πήρε το κινητό και δεν κατάφερε επικοινωνήσει με τον πατέρα του παιδιού ο οποίος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και γνωρίστηκε με την Garcia μέσω Facebook.

«Πώς θα του το πω όταν δεν έχω κανέναν τρόπο να επικοινωνήσω μαζί του;», αναρωτήθηκε.

Αλλά ο πατέρας της σχεδιάζει να βρει τον πατέρα του μωρού, είπε. «Θα πρέπει να πληρώσει για όλα αυτά», είπε για τον νεαρό άνδρα.