Latest News

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Τζέιν Φόντα: «Σκηνοθέτης ήθελε να πάει στο κρεβάτι μαζί μου για να δει πώς ήταν οι οργασμοί μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

 Για απρόσμενα περιστατικά που έχει βιώσει σε γυρίσματα ταινιών μίλησε η Τζέιν Φόντα... αναφερόμενη μεταξύ άλλων στον Μάικλ Τζάκσον τον οποίο -όπως τόνισε- έχει δει γυμνό, αλλά και σε προτάσεις που την έφεραν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Σε συνέντευξή της στον Άντι Κόεν και την εκπομπή «Watch what happens Live», η δυο φορές βραβευμένη με Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου ηθοποιός δεν δίστασε να περάσει σε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

«Ήρθε και με επισκέφθηκε όταν γυρίζαμε την ταινία “On Golden Pond” και είχα ένα μικρό εξοχικό ακριβώς πάνω στη λίμνη και ήταν μια όμορφη, φεγγαρόλουστη νύχτα», διηγήθηκε η Φόντα για τον Μάικλ Τζάκσον με τον οποίο ήταν καλοί φίλοι.

Αναφερόμενη στις δυσάρεστες εμπειρίες που είχε στην καριέρα της κατά το παρελθόν, η Τζέιν Φόντα αποκάλυψε ότι ο Γάλλος σκηνοθέτης Ρενέ Κλεμέντ προσπάθησε να κοιμηθεί μαζί της με σκοπό να δει πώς ήταν οι οργασμοί της (!).

«Λοιπόν, ήθελε να πάει στο κρεβάτι μαζί μου επειδή είπε ότι ο χαρακτήρας μου (στο “Joy House” του 1964) έπρεπε να έχει οργασμό στην ταινία και ήθελε να δει πώς ήταν οι οργασμοί μου», είπε και πρόσθεσε «Το είπε στα γαλλικά και εγώ έκανα ότι δεν καταλάβαινα».

Ο Κλεμέντ ήταν 51 ετών την εποχή της παραγωγής, ενώ η Φόντα μόλις 27 χρόνων. Ο Ρενέ Κλεμέντ ήταν ένας από τους πιο παραγωγικούς κινηματογραφιστές της Γαλλίας στις δεκαετίες του 1950 και του 1960, κατορθώνοντας να κερδίσει στην καριέρα του πέντε βραβεία στο Φεστιβάλ των Καννών. Απεβίωσε το 1996 σε ηλικία 82 ετών.

Η αποκάλυψη της Τζέιν Φόντα έρχεται μέσα σε μια περίοδο που μέσα από συνεχείς επικρίσεις η γαλλική κινηματογραφική βιομηχανία κατηγορείται για διαιώνιση της κακοποίησης.

Υπενθυμίζεται ότι, λίγες μέρες πριν, η ηθοποιός της ταινίας «Το Πορτρέτο μιας γυναίκας που καίγεται» Αντέλ Ενέλ, δημοσίευσε μια ανοιχτή επιστολή στην οποία ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τη βιομηχανία, κατηγορώντας το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών ότι είναι «έτοιμο να κάνει τα πάντα για να υπερασπιστεί τους βιαστές επικεφαλής του», αναφέροντας σκηνοθέτες όπως ο Ρομάν Πολάνσκι και ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ.