Latest News

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Συντριβή μαχητικού αεροσκάφους στην Ισπανία (ΒΙΝΤΕΟ)


 Μαχητικό αεροσκάφος F-18 συνετρίβη στη Σαραγόσα της Ισπανίας με τον πιλότο να προλαβαίνει να ενεργοποιήσει τον...μηχανισμό εκτόξευσης. 

Κατά τη διάρκεια πτήσης επίδειξης, στο μαχητικό αεροσκάφος F-18 παρουσιάστηκαν προβλήματα. Ο πιλότος του αεροσκάφους κατάφερε να εκτιναχθεί και τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στα πόδια. Αναφέρεται ότι κανένας από τους ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά δεν τραυματίστηκε.

Αναλυτικότερα το μαχητικό αεροσκάφος F-18 της ισπανικής πολεμικής αεροπορίας συνετρίβη στην αεροπορική βάση της Σαραγόσα νωρίτερα σήμερα. Ευτυχώς, ο πιλότος κατάφερε να εκτιναχθεί πριν το αεροπλάνο προσκρούσει στο έδαφος.

Όπως ανέφερε η ισπανική Πολεμική Αεροπορία, το αεροσκάφος συμμετείχε σε αεροπορική επίδειξη όταν συνέβη το περιστατικό λίγο μετά το μεσημέρι. Το αεροπλάνο κατέπεσε σε έναν από τους διαδρόμους της αεροπορικής βάσης στην πρωτεύουσα της Αραγονίας.

Ο πιλότος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Miguel Servet στην πόλη Σαραγόσα. Λέγεται ότι κατά την πρόσκρουση υπέστη τραύματα και κακώσεις στα πόδια, τους γοφούς και τα χέρια του.