Latest News

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στην Αίγινα: Στα δικαστήρια Πειραιά οι οδηγοί που συνελήφθησαν για το ατύχημα - Στο χειρουργείο η μία μαθήτρια

 Οι δύο οδηγοί που συνελήφθησαν για το σοβαρό ατύχημα στην Αίγινα, από το οποίο τραυματίστηκαν τρεις μαθήτριες, πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα... του Πειραιά.

Το πρωί της Παρασκευής 5/5 μεταφέρθηκαν από την Αίγινα στον Πειραιά, προκειμένου να παρευρεθούν κατά τις 12 στα δικαστήρια, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι συλληφθέντες βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της σωματικής βλάβης από αμέλεια, καθώς λόγω του περιστατικού, τραυματίστηκαν 3 μαθήτριες.

Μία από τις τρεις κοπέλες που τραυματίστηκαν πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση για την αντιμετώπιση αιμοπνευμονοθώρακα, καθώς έφερε κακώσεις σε αυτό το σημείο του σώματός της, ενώ όσον αφορά τα άλλα δύο κορίτσια φέρουν κυρίως εκδορές.

Υπενθυμίζεται ότι το ατύχημα σημειώθηκε όταν κατά τη διάρκεια μίας εκδρομής στο  μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα, “λύθηκε” το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις μαθήτριες.

Εκείνη την ώρα, στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και όχημα από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας και οι τρεις τραυματίες διακομίσθηκαν πρώτα στο Κέντρο Υγείας του νησιού και στη συνέχεια στο νοσοκομείο “Παίδων” της Αθήνας.