Latest News

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Αδέλφια 6 και 3 ετών τράκαραν το αμάξι των γονιών τους, οδηγώντας προς το παιχνιδάδικο (ΒΙΝΤΕΟ)

 Δύο αδέλφια, 6 και 3 ετών, πήραν το αμάξι των γονιών τους  ώστε να πάνε να αγοράσουν παιχνίδια...στο νησί της Μαλαισίας, Λανγκάουι το βράδυ της Τετάρτης.

Όπως είπε φυσικό, κατά τη διάρκεια της διαδρομής τράκαραν το όχημα σε ένα στύλο φωτισμού, ευτυχώς, όμως, δεν τραυματίστηκε κανείς σοβαρά. 

Όπως είπαν οι μικροί, ήθελαν να πάνε σε ένα κατάστημα με παιχνίδια για να αγοράσουν ένα νέο αυτοκινητάκι. 


Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Shariman Ashari, ενημέρωσε πως τα παιδιά οδηγούσαν ένα ασημί Toyota Vios και αστυνομικοί άρχισαν να τους καταδιώκουν, πιστεύοντας πως ο οδηγός είναι «μεθυσμένος». 

Το είχαν σκάσει από το σπίτι την ώρα που οι γονείς τους είχαν πέσει για ύπνο και διένυσαν απόσταση περίπου 2,5 χιλιομέτρων, πριν τρακάρουν. 

«Ο οδηγός ήταν ηλικίας 6 ετών, ο οποίος είχε συνεπιβάτη τον αδελφό του, 3 ετών. Το ατύχημα σημειώθηκε όταν το όχημα, που κινούνταν από το Ούλου Μελάκα προς το Καμπούνγκ Νιόρ Τσαμπάνγκ, έχασε τον έλεγχο και τράκαρε σε ένα στύλο φωτισμού» είπε ο ίδιος. 

Στο διαδίκτυο έχει κυκλοφορήσει και ένα βίντεο που δείχνει τα παιδιά να κάθονται μέσα στο όχημα, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Ακούγονται να λένε σε έναν περαστικό ότι θέλουν να αγοράσουν ένα νέο παιχνίδι.

«Η μαμά είναι στο σπίτι και πηγαίνουμε στο κατάστημα» έλεγε ο μεγαλύτερος. «Θέλουμε να αγοράσουμε ένα μαύρο αυτοκίνητο» συμπλήρωνε ο άλλος. 

Ο 6χρονος υπέστη μία αμυχή στο σαγόνι από το τρακάρισμα, ενώ ο αδελφός του δεν τραυματίστηκε.