Latest News

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Χασάπης απήγαγε ανήλικη και την κακοποιούσε σεξουαλικά 27 ώρες (ΒΙΝΤΕΟ)

 Διεμφυλικός χασάπης παραδέχτηκε ότι απήγαγε μια μαθήτρια από έναν δρόμο στα σύνορα της Σκωτίας κι έπειτα την κλειδώσει στην κρεβατοκάμαρά του και την... κακοποιήσει σεξουαλικά.

Ο Andrew Miller, γνωστός και ως Amy George, παρέσυρε το νεαρό θύμα, που του ήταν άγνωστο, στο αυτοκίνητό του τον Φεβρουάριο, ενώ ήταν ντυμένος με γυναικεία ρούχα. Στη συνέχεια κράτησε την κοπέλα την κράτησε αιχμάλωτη για τις επόμενες 27 ώρες κακοποιώντας τη σεξουαλικά.

Σύμφωνα με τη κατάθεση του θύματος, η ηλικία και το όνομα του οποίου προστατεύονται από την τοπική νομοθεσία, κατάφερε να αποδράσει μόνο όταν ο απαγωγέας της αποκοιμήθηκε και βρήκε ευκαιρία να καλέσει την Άμεση Δράση. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν το κορίτσι τρομοκρατημένο. Τη στιγμή της σύλληψής του, ο Μίλερ φορούσε γυναικείο εσώρουχο, καλσόν και έναν στηθόδεσμο που περιείχε μόνο ένα ψεύτικο στήθος από σιλικόνη, αφού το άλλο «έφυγε» κατά τη συμπλοκή του με τους αστυνομικούς.

Ο Μίλερ εμφανίστηκε εχθές μέσω βιντεοκλήσης ενώπιον του δικαστή στο Εδιμβούργο (που του απευθυνόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας με βάση το βιολογικό του φύλο, δηλ. ως άνδρα) και ομολόγησε την ενοχή του για τέσσερις κατηγορίες – απαγωγή, σεξουαλική επίθεση, παρακολούθηση πορνογραφίας παρουσία του παιδιού και κατοχή 242 εικόνων παιδικής πορνογραφίας.

Ο δικαστής, λόρδος Άρθουρσον, είπε στον Μίλερ ότι τα αδικήματά του ήταν «απεχθή», ότι αντανακλούν την απόλυτη εξαχρείωση και παρέκκλιση και ήταν «η πραγματοποίηση του χειρότερου εφιάλτη κάθε γονέα».