Latest News

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Όλγα Τρέμη: Χωρισμός μετά από 12 χρόνια γάμου για τη δημοσιογράφο

 Χωριστούς δρόμους φαίνεται ότι αποφάσισαν να ακολουθήσουν στη ζωή η Όλγα Τρέμη και ο Νίκος Νικητέας, ύστερα από 12...χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η δημοσιογράφος και ο χειρουργός επέλεξαν να χωρίσουν «βελούδινα», με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι τους τελευταίους μήνες ζουν σε διαφορετικά σπίτια.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, οι δυο τους υπήρξαν ένα ζευγάρι χαμηλών τόνων, κατορθώνοντας τόσο μέσα στον γάμο τους όσο και στον χωρισμό τους να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σημειώνεται ότι αυτός ήταν ο τρίτος γάμος της Ολγας Τρέμη, καθώς η δημοσιογράφος υπήρξε ξανά παντρεμένη στο παρελθόν, μια με τον δημοσιογράφο, διευθυντή εφημερίδων Θοδωρή Καλούδη και στη συνέχεια, με τον διευθυντή ειδήσεων του Mega Χρήστο Παναγιωτόπουλο με τον οποίο έχουν αποκτήσει, μάλιστα, τον γιο τους Αλέξανδρο.

«Οι τρεις γάμοι μου προέκυψαν. Δεν είναι ούτε πολλοί ούτε λίγοι, ούτε καλό ούτε κακό. Εγινε. Ενα γεγονός είναι. Μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας καταλαβαίνεις ότι η συμβίωση είναι ίσως το δυσκολότερο και πιο περίπλοκο εγχείρημα στον κόσμο. Ο,τι στόχο και να βάλεις, νομίζω ότι μπορείς να τον πετύχεις πιο εύκολα από μια αρμονική συμβίωση. Για να μπορέσεις να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να συμβεί, πρέπει να έχεις και έναν βαθμό ωριμότητας. Ας πούμε ότι εγώ δεν είχα βαθμό ωριμότητας πολύ μεγάλο κι ίσως αυτό εξηγεί και την αλληλουχία των γάμων» είχε πει χαρακτηριστικά η Ολγα Τρέμη σε παλαιότερη συνέντευξή της, μιλώντας για τους γάμους της.