Latest News

Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Σακίρα VS Πικέ : Σχέσεις… λατρείας με τα πρώην πεθερικά - Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή της έκανε έξωση από το σπίτι που διέμενε στη Βαρκελώνη

 Οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού Σακίρα – Πικέ συνεχίζουν να είναι τεταμένες και αυτό αντικατοπτρίζεται και στη σχέση της Κολομβιανής σταρ με τους γονείς του... ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «La Vanguardia», ο πατέρας του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Ζοάν, έκανε έξωση στην πρώην νύφη του από το σπίτι τους στη Βαρκελώνη.


Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει πως η Σακίρα έλαβε προ ημερών ένα γράμμα που την καλούσε να εγκαταλείψει την πολυτελή οικία που βρίσκεται σε προάστιο της Βαρκελώνης (και προφανώς ανήκει στην οικογένεια του Πικέ) μέχρι τις 30 Απριλίου.



Η τραγουδίστρια έλαβε το ειδοποιητήριο όταν επέστρεψε από τη Νέα Υόρκη, όπου ταξίδεψε για μια εμφάνιση στην εκπομπή «Tonight Show» του Τζίμι Φάλον, όπου και τραγούδησε ζωντανά την επιτυχία της που κατακεραυνώνει χωρίς να ονοματίζει τον πρώην σύντροφό της.

Την Κυριακή η Σακίρα αναχώρησε από τη Βαρκελώνη με ιδιωτική πτήση για το Μαϊάμι, μαζί με τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει με τον πρώην ποδοσφαιριστή, τον Μίλαν και τον Σάσα.

Η Σακίρα είχε από καιρό ανακοινώσει τη μετακόμισή της στην ηλιόλουστη Φλόριντα και μάλιστα είχαν γίνει και εκτενείς διαβουλεύσεις με τον Πικέ για το πότε και πώς θα βλέπει τα παιδιά του.