Latest News

Τρίτη 18 Απριλίου 2023

#SurvivorAllStarGR: «Έταξαν χρήματα στον Μπάρτζη για να «δώσει» Ασημίνα – Δαλάκα»

 Στις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor αναφέρθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, σημειώνοντας πως στεναχωρήθηκε με τον...τραυματισμό του Σάκη Κατσούλη.

 Αναφέρθηκε και στον Νίκο Μπάρτζη, επισημαίνοντας πως του έταξαν χρήματα για να «δώσει» την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα.

Ο Σάκης Κατσούλης, παράπατησε τη στιγμή που σηκώθηκε από τον πάγκο, και έπεσε κάτω με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, σοκάροντας τους συμπαίκτες του.

Η πρώην παίκτρια του Survivor Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μιλώντας στην κάμερα του Super Κατερίνα, αποκάλυψε πως πίσω από την καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα βρισκόταν κάποιο χρηματικό αντάλλαγμα.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον τραυματισμό του Σάκη Κατσούλη. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Όσες φορές και να προσέξεις μπορεί να χτυπήσεις. Είχα χτυπήσει κι εγώ το κεφάλι μου σε ένα σιδεράκι. Άνοιξε το κεφάλι μου και έκανα κάποια ράμματα», σημείωσε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Γενικά ο Μπάρτζης είναι ένας άνθρωπος που τον κατευθύνουν. Έχω ακούσει πάρα πολλά για αυτόν μέσα στο παιχνίδι. Έχω ακούσει από συμπαίκτες ότι: πήγαινε πες το, «δώσε» την Ασημίνα και τη Δαλάκα και όταν βγούμε από το παιχνίδι, θα σου δώσουμε από ένα χιλιάρικο», σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Το ίδιο έκανε και η Αφροδίτη»

«Εμείς όταν ήμασταν μέσα, καταλαβαίναμε κάποια πράγματα. Έλεγα στην Αφροδίτη μπροστά σε όλους: έχεις παχύνει. Μου έλεγε: όχι, απλώς με πρήζει η καρύδα. Τελικά την πρήζει η καρύδα σε συνδυασμό με το σάντουιτς», σημείωσε με χιούμορ η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Σε αυτά τα παιχνίδια θα κάνουμε όλοι κάποια παράβαση, γι’ αυτό λέω μην κουνάμε το δάχτυλο στους άλλους. Το ίδιο έκανε και η Αφροδίτη», ανέφερε κλείνοντας.