Latest News

Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Απλήρωτη παράμενει η Ασημίνα Χατζηανδρέου για Survivor: «Δεν έχουν μπει τα λεφτά μου και αυτό είναι πολύ λάθος»

Για την αποβολή της από το «Survivor All Star» μίλησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, αποκαλύπτοντας πως παρά τα εξώδικα που έχει στείλει στην Acun Medya, δεν έχει πληρωθεί ...μέχρι στιγμής.

Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@star, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ υποστήριξε, επίσης, ότι υπάρχουν άτομα της παραγωγής που δεν φέρονται καθόλου καλά στους διαγωνιζομένους, κάνοντας λόγο για καταχρηστικές συμπεριφορές.

«Δεν έχω πάρει απάντηση για τα δύο εξώδικα που έστειλα στην παραγωγή. Μόνο κάποια τηλέφωνα, αλλά το πιο νόμιμο είναι να απαντήσουν όπως απαντάω εγώ, με έγγραφα. Αλλά δεν έχει συμβεί, δεν μου έχουν μπει τα λεφτά μου και αυτό είναι πολύ λάθος. Δεν υπάρχει όρος στο συμβόλαιο να μην πληρώνεται παίκτης που αποβάλλεται. Υπήρχαν πολλά άτομα στην παραγωγή που δεν φερόντουσαν καλά στους παίκτες. Μιλούσαν με πολύ άσχημες κουβέντες. Έτσι όπως έχει γίνει το παιχνίδι αισθάνομαι τέλεια που είμαι εκτός και δε φθείρομαι. Υπήρχαν άτομα μέσα στο παιχνίδι που έλεγαν και ρεζίλι να γίνουν, βγάζουν 5.000 τη βδομάδα και δεν τους νοιάζει. Το ότι γίνονται πάρα πολλά πράγματα πίσω από τις κάμερες, γίνονται. Από την παραγωγή υπάρχουν πολλές καταχρηστικές συμπεριφορές» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η Ασημίνα Χατζηανδρέου όσο και η Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν από το Survivor All Star, αφού πιάστηκαν με κινητό τηλέφωνο, παραβιάζοντας βασικούς κανόνες του παιχνιδιού.

Πριν λίγες μέρες, ωστόσο, ο παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης, Ατζούν Ιλίτζαλι, μιλώντας σε εκπομπή της τουρκικής τηλεόρασης, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο συμβάν, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, ότι δεν βρέθηκαν ίχνη επικονωνίας με δικούς τους ανθρώπους, κατά την έρευνα που διεξήχθη.

«Κάναμε meeting στην Αθήνα. Στο ελληνικό Survivor υπήρχε πρόβλημα με την επικοινωνία και προηγουμένως. Ένας παίκτης κάπως είχε μια επικοινωνία εκτός κανόνων. Σε αυτό το meeting ρώτησα τους παίκτες, αν υπάρξει κάτι τέτοιο ξανά, τι θα θέλατε να γίνει ως τιμωρία. Όλοι είπαν την αποβολή. Και συμφώνησα. Είμαι φίλος με όλους τους. Τους γνωρίζω όλους. Παρουσίασα σχεδόν 30 επεισόδια. Λοιπόν, το Survivor ξεκίνησε και την 4η-5η εβδομάδα υπήρξε ένα περιστατικό με τη Δαλάκα» 
είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όλοι οι παίκτες έκαναν τεράστια φασαρία και είπαν ότι είχαμε κάνει αυτή τη συμφωνία. Φυσικά, είχαμε κάνει αυτή την συμφωνία, έπρεπε να απομακρύνουμε τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Την αγαπώ πολύ και αυτή. Η Κατερίνα Δαλάκα είναι μια από τις παίκτριες που είμαστε πιο κοντά. Έπρεπε να τις απομακρύνουμε από τους άλλους, εξαιτίας της έντασης από τους υπόλοιπους παίκτες.