Latest News

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Πειραιάς: Δύο συλλήψεις για κλοπές σε σπίτια - Τους έπιασαν επί τω έργω

 Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης το Σάββατο (22.4.2023) στον Πειραιά, πιάνοντας επί τω έργω έναν 26χρονο και έναν 30χρονο να προσπαθούν να μπουν σε ένα σπίτι για να...κλέψουν πράγματα.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., οι συλλήψεις έγιναν όταν οι δύο άνδρες προσπαθούσαν να μπουν σε ένα σπίτι στον Πειραιά από την ταράτσα. Αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους ακινητοποίησαν και αργότερα διαπιστώθηκε ότι είχαν παραβιάσει και άλλο σπίτι λίγη ώρα πριν.

Το βράδυ του Σαββάτου, οι κατηγορούμενοι, μαζί με άλλον έναν συνεργό τους, παραβίασαν το παράθυρο ενός σπιτιού στον Πειραιά και έκλεψαν 7 ρολόγια, 1 κινητό τηλέφωνο και διάφορα τιμαλφή, τα οποία έκρυψαν σε ένα ζευγάρι κάλτσες.

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν. Ο 26χρονος και ο 30χρονος συνελήφθησαν και κατηγορούνται ως μέλη συμμορίας, για διακεκριμένη κλοπή και βία κατά υπαλλήλων. Ο συνεργός τους αναζητείται.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.