Latest News

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Σίντι Κρόφορντ: Δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον επί 25 χρόνια σύζυγό της

 Σε μία τρυφερή ανάρτηση προχώρησε η Σίντι Κρόφορντ στον προσωπικό της λογαριασμό... στο Instagram.

Συγκεκριμένα, το θρυλικό μοντέλο των 80’s, με αφορμή τα γενέθλια του επί 25 χρόνια συζύγου της, Ραντ Γκέρμπερ, δημοσίευσε μία καλοκαιρινή φωτογραφία του και στη λεζάντα του ευχήθηκε, αποθεώνοντάς τον.

Μεταξύ άλλων, έγραψε ότι κάθε χρόνο φαίνεται όλο και πιο νέος και εξομολογήθηκε ότι τον αγαπά.

«Χρόνια πολλά. Πώς συνεχίζεις να γίνεσαι όλο και πιο νέος κάθε χρόνο;! Ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι γεμάτη ειρήνη και περιπέτεια και περισσότερο γέλιο! Το αξίζεις! Σε αγαπώ πάντα. Στη φωτογραφία, βλέπουμε τον σύζυγό της να απολαμβάνει τον ζεστό ήλιο και το μπάνιο του στη θάλασσα ενώ φαίνεται πραγματικά πιο νέος από ποτέ», έγραψε συγκεκριμένα η Σίντι Κρόφορντ.

Η ανάρτησή της

Πριν από λίγο καιρό, η Σίντι Κρόφορντ είχε αναφερθεί στον παραδοσιακό γάμο με τον σύζυγό της, αλλά και στους ξεχωριστούς ρόλους που έχουν ο καθένας στο σπίτι.

Όπως είχε σημειώσει, εκείνη είναι υπεύθυνη για τις προμήθειες στο σπίτι, για το μενού, τα προγράμματα και τα ραντεβού, καταλήγοντας στο ότι μάλλον έχουν αρκετά παραδοσιακούς ρόλους μεταξύ τους.

Ωστόσο, αυτό για το οποίο είναι περήφανοι είναι ότι οι δύο σταρ κατάφεραν να μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά τους δυνατές αξίες και ηθική, μιλώντας τους νωρίς για κάποια πράγματα.