Latest News

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Maestro: Στη δεκάδα του Netflix παγκοσμίως η σειρά - Αποθεωτικά σχόλια και από τους ξένους θεατές [ΒΙΝΤΕΟ]

 Θαυμαστές και εκτός συνόρων απέκτησε το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, καθώς λίγες μόλις μέρες μετά την ένταξή του στον παγκόσμιο κατάλογο του Netflix, κατάφερε να κερδίσει μία θέση στη δεκάδα ...της πλατφόρμας.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Flixpatrol που αφορούν την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, η ελληνική σειρά βρέθηκε στην όγδοη θέση της λίστας.

Τα θετικά σχόλια για την ελληνική σειρά ήταν πολλά, με κάποιους να αποθεώνουν τόσο το σενάριο και την πλοκή όσο και τις ερμηνείες και τη μουσική της σειράς. Θετικά σχολιάστηκε και το τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου, «Προσευχή», ενώ δεν ήταν λίγοι οι ξένοι θεατές που εξέφρασαν την επιθυμία να μετακομίσουν στους Παξούς, με τα πλάνα από το ελληνικό νησί να κυριαρχούν στη σειρά.

Το Flixpatrol είναι ένας ιστότοπος που παρέχει κατατάξεις και στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε δημοφιλείς πλατφόρμες streaming, όπως το Netflix, το Amazon Prime Video, το Disney+ και άλλα.

Επιπλέον, επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τους πιο δημοφιλείς τίτλους, καθώς και τις νέες κυκλοφορίες σε αυτές τις πλατφόρμες, όπως επίσης πληροφορίες σχετικά με τις βαθμολογίες, τα είδη και άλλες λεπτομέρειες.

Το Flixpatrol προσφέρει, τέλος, μια ποικιλία εργαλείων και λειτουργιών για τους χρήστες δίνοντάς τους τη δυνατότητα να φιλτράρουν και να αναζητούν ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και να δημιουργούν τις δικές τους προσαρμοσμένες λίστες παρακολούθησης.

Τα σχόλια στο Twitter