Latest News

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Forbes: Αυτοί είναι οι σταρ με τα περισσότερα κέρδη το 2022 [ΛΙΣΤΑ-ΕΙΚΟΝΕΣ]

 Τους σταρ με τα περισσότερα κέρδη για το 2022 αποκάλυψε η λίστα του Forbes με τα ονόματα που βρίσκονται στη δεκάδα να μην προκαλούν εντύπωση, καθώς η επιτυχία που σημείωσαν την περσινή χρονιά, είναι ...αναμφισβήτητη.

Η λίστα διαμορφώθηκε με βάση τα οικονομικά τους στοιχεία το 2022 και συγκεκριμένα, τα καθαρά τους έσοδα, αφαιρώντας τις αμοιβές που οφείλουν να δώσουν στους μάνατζερ ή τη νομική τους ομάδα.

Ποιο είναι, λοιπόν, οι πιο «ακριβοπληρωμένοι» celebrities για το 2022;

10. Bad Bunny

Στη 10η θέση της λίστας βρίσκεται ο Bad Bunny με τα συνολικά του κέρδη για τη χρονιά που πέρασε να υπολογίζονται στα 88 εκατομμύρια δολάρια περίπου. Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων του προήλθε από τις δύο περιοδείες του «El Último Tour Del Mundo» και «The World’s Hottest Tour!», ενώ έλαβε και μια «γενναία» αμοιβή για τον ρόλο του στην ταινία «Bullet Train».

9. Τέιλορ Σουίφτ

Στην 9η θέση είναι η Τέιλορ Σουίφτ. Η διάσημη τραγουδίστρια κέρδισε συνολικά 42 εκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις των δίσκων της, από ψηφιακά downloads και streams, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την επόμενη χρονιά, η περιουσία της αναμένεται να μεγαλώσει, καθώς θα ξεκινήσει την περιοδεία της «Midnights».

8. Τζέιμς Κάμερον

Ο Τζέιμς Κάμερον βρέθηκε στην 8η θέση της Forbes, έχοντας συνολικά κέρδη 95 εκατ. δολαρίων, που προήλθαν σε μεγάλο βαθμό από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το «Avatar» στο box office.

7. Rolling Stones

Στην 7η θέση της λίστας βλέπουμε τους Rolling Stones, με τα κέρδη τους να υπολογίζονται στα 98 εκατομμύρια δολάρια. Το θρυλικό συγκρότημα τα κατάφερε τόσο με τν περιοδεία του όσο και τις πωλήσεις των δίκων του.

6. Μπραντ Πιτ

Στην 6η θέση της λίστας δεν είναι άλλος από τον Μπραντ Πιτ ο οποίος κατάφερε να κερδίσει 100 εκατομμύρια δολάρια τόσο από τους ρόλους του στις ταινίες «Bullet Train», «Babylon» και «The Lost City» όσο και από την πώληση ενός μεγάλου μέρους της εταιρείας παραγωγής «Plan B», την οποία ίδρυσε ο ίδιος στο παρελθόν.

5. Τζέιμς Μπρουκς και Ματ Γκρόενινγκ

Η δημοφιλής σειρά κινουμένων σχεδίων «Simpsons» είναι πλέον, διαθέσιμη στον κατάλογο της Disney+, γεγονός που έφερε πολλά έσοδα στους δημιουργούς της, Τζέιμς Μπρουκς και Ματ Γκρόενινγκ. Οι δύο άνδρες κέρδισαν συνολικά 105 εκατομμύρια δολάρια και βρίσκονται στην 5η θέση των σταρ με τα περισσότερα κέρδη μέσα στο 2022.

6. Τρέι Πάρκερ και Ματ Στόουν

Οι δημιουργοί της σειράς «South Park»Τρέι Πάρκερ και Ματ Στόουν κέρδισαν το 2022 160 εκατομμύρια δολάρια. Σίγουρα, πίσω από το ποσό αυτό «κρύβεται» και η συμφωνία τους με την Paramount.

3. Τάιλερ Πέρι

Στην 3η θέση της λίστας της Forbes βλέπουμε τον ηθοποιό και σκηνοθέτη  Τάιλερ Πέρι ο οποίος μέσα στο 2022 συγκέντρωσε 175 εκατομμύρια δολάρια. Κέρδη που κατά κύριο λόγο προέρχονται από το τεράστιο οικόπεδο παραγωγής του στην Ατλάντα, αλλά και από τη συμφωνία του με την BET.

2. Sting

Η απόφαση του Sting να πουλήσει ολόκληρο τον μουσικό του κατάλογο στην Universal Music Group, τον έφερε στη 2η θέση της λίστας, αυξάνοντας τα κέρδη του στα 210 εκατομμύρια δολάρια.

1. Genesis

Στην 1η θέση της λίστας βλέπουμε το μουσικό συγκρότημα Genesis με τον μουσικό κατάλογο που πούλησαν στην Concord Music Group το φθινόπωρο του 2022 να τους αποφέρει καθαρά έσοδα, ύψους 230 εκατομμυρίων δολαρίων.