Latest News

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Κάτια Δανδουλάκη: Η απάντηση στον Χρήστο Πολίτη, η κατάθεσή της στη δίκη Φιλιππίδη και η οικονομική καταστροφή

 Για τις δυσκολίες που συνάντησε στην επαγγελματική της πορεία, τη ζωή της με τον Μάριο Πλωρίτη αλλά και την απεξάρτησή της από τη σοκολάτα στην οποία ήταν εθισμένη μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη...

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος» με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη η ηθοποιός έδωσε την απάντησή της στον Χρήστο Πολίτη ο οποίος ζήτησε να μην ξαναμιλήσει για τον ίδιο, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Υπενθυμίζεται, μάλιστα, ότι τον είχε διώξει από την παράστασή της, καταθέτοντας εναντίον του στη δίκη όπου κατηγορήθηκε για βιασμό και καταδικάστηκε για δύο απόπειρες βιασμού.

Η υπόθεση Φιλιππίδη

«Την έχω σβήσει από την μνήμη μου αυτήν την εποχή. Την θυμάμαι τόσο, ώστε να γίνει αυτό που έγινε. Σταμάτησε εκεί που σταμάτησε κι έγινε έτσι κι αλλιώς μια κάθαρση, οπότε δεν θα με δεις να συζητώ παραπάνω για αυτό γιατί το έκανα ακριβώς στην σιωπή. Δεν μίλησα ποτέ για αυτό. Μίλησα, όταν μίλησαν τα κορίτσια», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν περνούσα καλά, βλέποντας μια συμπεριφορά. Επειδή αυτό δεν γίνεται πολύ κατανοητό από όλους, δεν μου αρέσει να το επεξηγώ ξανά. Για να τινάξω στον αέρα μία παραγωγή, κάτι στην δική μου ψυχή είχε περάσει το κόκκινο όριο. Κατάλαβα ότι δεν θέλω να υπάρχω εδώ και να βλέπω αυτό που βλέπω. Δεν γεννήθηκα για να ξοδεύω την ψυχή μου για να περνώ άσχημα. Το όνειρό μου θέλω να είναι ροζ. Είπα ότι θέλουμε να σταματήσουμε την συνεργασία κι ότι πέρασες το όριο της ψυχής μου. Τελείωσε, αυτό ήταν και δεν είχαμε καμία επικοινωνία μετά από εκεί. Έπρεπε να πάω ως μάρτυρας. Δεν γινόταν, εφόσον με καλούσαν. Μου άφησε την χειρότερη και πιο οδυνηρή γεύση για όλες τις πλευρές γιατί εγώ λυπάμαι πάρα πολύ και για τον άλλον. Πονώ, αλλά πρέπει να γίνει. Υπάρχει και μια κάθαρση που έπρεπε να γίνει κι ο καθένας να πληρώσει για κάποια πράγματα που έκανε λάθος».

Η ζωή με τον Μάριο Πλωρίτη

Μιλώντας για τον άνθρωπο της ζωής της, Μάριο Πλωρίτη και τη γνωριμία τους η Κάτια Δανδουλάκη κάνει λόγο για μια σχέση καρμική.

«Έχω φωτογραφία τον Μάριο που μου τσιμπάει το μάγουλο στην αγκαλιά της μαμάς μου ντυμένη μπιζέλι. Ήμουν σε φωτογραφείο, 4 ετών, είχε έρθει με την Έλλη Λαμπέτη και είπε “κοίτα ένα κοριτσάκι”. Μετά στα 18 μου έδωσε το πτυχίο μου, το πτυχίο στη δραματική σχολή. Ήταν καρμικό, δεν γίνεται τόσες συμπτώσεις!» τόνισε.

«Είχε τις ωραιότερες γυναίκες. Και την Έλλη και την Αλίκη… Και ήταν όλες φίλες μου» πρόσθεσε.

«Ο Χρήστος Πολίτης με μισεί»

Μιλώντας για τη συμμετοχή της στην σειρά «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, η Κάτια Δανδουλάκη μιλά για μια εποχή που απόλαυσε.

«Λάτρεψα τη Λάμψη. Δεν με ενοχλεί καθόλου να πω “σαπουνόπερα”. Σε ένα δεν διασκεδάζω, να δω κάτι που δεν καταλαβαίνω. Εκεί δεν περνάω καλά» επισήμανε.

Αναφερόμενη στην πολύκροτη συνέντευξη του Χρήστου Πολίτη και την πικρία του για τις αμοιβές τους στη «Λάμψη» είπε: 

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία με τον Χρήστο, ήμασταν φίλοι. Δεν θέλω να επαναλάβω τι έχω πει γιατί δεν θέλει να μιλάω για εκείνον. Δεν θέλει γιατί με μισεί. Εγώ ξέρω ότι τον αγαπώ. Γι’ αυτό σέβομαι την απόφασή του», δήλωσε.

«Ήμουν εθισμένη με τη σοκολάτα, έκανα αποτοξίνωση»

Η ηθοποιός παραδέχτηκε, επίσης, τη μεγάλη της αδυναμία τη σοκολάτα για την οποία μπήκε, μάλιστα, σε διαδικασία αποτοξίνωσης!Τέλος, η Κάτια Δανδουλάκη αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα της όταν έφτασε στα όρια της οικονομικής καταστροφής, αναγκαζόμενη να δανειστεί χρήματα από τους «φτωχούς» -όπως τονίζει- φίλους της.