Latest News

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Σκηνές τρόμου στον Πειραιά: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε Πακιστανός από επιχειρηματία στα Καμίνια

 
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού με ρατσιστικό κίνητρο έπεσε Πακιστανός, στα Καμίνια... του Πειραιά.

Δραστης φέρεται ένας 41χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος είχε προσωπικές διαφορές με δύο υπαλλήλους του, από το Πακιστάν. Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της περασμένης Τρίτης ο 41χρονος τους έψαχνε και πήγε στο σπίτι τους, όμως εκείνοι απουσίαζαν.

Στο σημείο ήταν ένας άλλος ομοεθνής και συγκάτοικος τους, τον οποίο εξύβρισε με ρατσιστικές φράσεις, θίγοντας την καταγωγή του.

Στη συνέχεια, τον απείλησε και άρπαξε το κινητό του τηλέφωνο. Κατά την αποχώρηση του από το διαμέρισμα, το θύμα τον ακολούθησε μέχρι την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας, με τον 41χρονο να συνεχίζει να τον βρίζει χυδαία και να εκτοξεύει απειλές με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο φερόμενος ως δράστης του επιτέθηκε με χτυπήματα στο κεφάλι, σπρώχνοντας τον στη τζαμαρία της εισόδου, σπάζοντας την.

Στη συνέχεια, ο επιχειρηματίας χτύπησε το κεφάλι του θύματος στα θραύσματα, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 41χρονο, ο οποίος κατηγορείται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, απειλές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση, κλοπή και διατάραξη οικιακής ειρήνης, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά