Latest News

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Ειρήνη Σκλήβα: Απίστευτη η ομοιότητά της με την κόρη της - Ποζάρουν μαζί και εντυπωσιάζουν [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η Ειρήνη Σκλήβα στέφθηκε Σταρ Ελλάς και στη συνέχεια Μις Κόσμος, μαγεύοντας όλη την υφήλιο με την ομορφιά της ...το 1996.

Επτά χρόνια μετά, το μοντέλι βίωσε την απόλυτη ευτυχία, καθώς έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Η ίδια αποφάσισε να αποσυρθεί από το μόντελινγκ και από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφοσιωθεί στην οικογένεια που δημιούργησε με τον Νίκο Χυδήρογλου.

Η Μαριτίνα σήμερα είναι 19 ετών και έχει αρχίσει να δείχνει «σημάδια» μοντέλου, έχοντας μια εξωτερική εμφάνιση που θυμίζει σε πολλά τη μητέρα της αλλά και τον γοητευτικό πατέρα της, τον επιχειρηματία Χυδήρογλου, με τον οποίο όμως δεν ζει πια μαζί αφού οι γονείς της χώρισαν πριν από λίγα χρόνια και μάλιστα όχι και με τόσο ήρεμο τρόπο.

Το ζευγάρι βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη για διάφορα περιουσιακά στοιχεία, όμως ως γονείς φρόντισαν ώστε όλο αυτό να μην αγγίξει ούτε στο ελάχιστο την κόρη τους που είναι η απόλυτη προτεραιότητα και για τους δύο.

Η νεαρή είναι πολύ όμορφη. Έχει καταπράσινα μάτια, μακριά καστανόξανθα μαλλιά και ασχολείται με την ιππασία και τις σπουδές της πάνω στη Διεθνή Επιχειρηματικότητα και το Μάρκετινγκ.

Μαμά και κόρη πόζαραν μαζί, βγάζοντας σέλφι και μας άφησαν άφωνους με την ομοιότητά τους. Στη φωτογραφία που ανέβασε η Ειρήνη Σκλήβα στα social media έγραψε στη λεζάντα «Sweet 19 my love».

Η ανάρτησή της

Δείτε φωτογραφίες της Μαριτίνας