Latest News

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Σακίρα: Ποιος Πικέ; - Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Πικέ [βίντεο]

 Οργιάζουν οι φήμες για το νέο κεφάλαιο που φέρεται να ανοίγει στη ζωή της η Σακίρα, μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της με τον ...

Ζεράρ Πικέ.

Πολλά έχουν ειπωθεί τους τελευταίους μήνες για τον χωρισμό της Σακίρα με τον Πικέ μετά από έντεκα χρόνια σχέσης και, όπως συμβαίνει σε κάθε χωρισμό, ο ένας απο τους δύο «πρώην» ανοίγει πρώτος νέο κεφάλαιο στη ζωή του. Στην περίπτωση του διάσημου ζεύγους, ήταν ο πρώην παίκτης και αρχηγός της Μπαρτσελόνα, ο οποίος ξεκίνησε να βγαίνει με την Κλάρα Κία το περασμένο καλοκαίρι αν και κάποιοι λένε ότι ήταν μαζί πολύ πριν από αυτό…

Μέχρι σήμερα η Κολομβιανή τραγουδίστρια έμοιαζε να μην ενδιαφέρεται να ξαναφτιάξει την προσωπική της ζωή, καθώς είχε επικεντρωθεί περισσότερο στην καριέρα της, τα τραγούδια όλο νόημα για τον πρώην της αλλά και τη φροντίδα των δύο της παιδιών. Μετά τις τελευταίες μουσικές επιτυχίες της ωστόσο, δηλαδή το παγκόσμιο χιτ με τον Bizarrap και τη συνεργασία της με τον Karol G, η ποπ σταρ μοιάζει έτοιμη να αφήσει για τα καλά πίσω της το παρελθόν.

Σακίρα: Οι πρώτες πληροφορίες για τον αντικαταστάτη του Πικέ

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα La Marca, συνδέεται πλέον ρομαντικά με έναν φίλο πολλών ετών, τον Αμερικανό τηλεπαρουσιαστή Κάρσον Ντάλι. Μάλιστα, οι δυο τους εθεάθησαν πρόσφατα να κάνουν βόλτες στους δρόμους της Νέας Υόρκης και να παρακολουθούν μαζί έναν αγώνα χόκεϊ. To περιοδικό Hola από την πλευρά του διαψεύδει την πληροφορία, τονίζοντας οτι οι δυο τους γνωρίζονται χρόνια ενώ ο Ντάλι ειναι παντρεμένος και πατέρας 4 παιδιών.

ADVERTISEMENT

Η Σακίρα επιμένει οτι έχει επικεντρωθεί στη μουσική και στη φροντίδα των δύο γιων της. Η καλλιτέχνις είπε στο Elle πέρυσι ότι δεν κλείνει την πόρτα στην αγάπη, αλλά ότι χρειάζεται χρόνο για να γιατρευτεί. «Ας περιμένουμε να κλείσει αυτή η τρύπα στο στήθος μου και μετά θα δούμε τι θα γίνει», είχε πει. Οι φήμες ωστόσο οργιάζουν.

Γεννημένος στις 22 Ιουλίου 1973 στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, ο παρουσιαστής Κάρσον Ντάλι είναι ένας από τους πιο γνωστούς τηλεοπτικούς παρουσιαστές στις ΗΠΑ, με σχεδόν 15 χρόνια εμπειρίας μπροστά στις κάμερες. Μια καριέρα ετών κατά την οποία, λογικά, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει πολλές σημαντικές προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων και η Σακίρα.

Ο οικοδεσπότης του TRL ήταν μεγάλος «φαν» της τραγουδίστριας, η οποία εμφανίστηκε στο σόου του μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ της με τίτλο Laundry Service το 2001. Επανενώθηκαν ξανά για την έκτη σεζόν του διαγωνισμού The Voice το 2014. Ο Νταλι ήταν παραγωγός και άρχισε να παρουσιάζει το μουσικό ριάλιτι σόου το 2011, ενώ η Σακίρα ήταν στην κριτική επιτροπή μαζί με τους Usher, Adam Levine και Blake Shelton.

Η «Σάκι» και ο Ντάλι έχουν επίσης μοιραστεί πολύ…τηλεοπτικό χρόνο στην εκπομπή Today (NBC), όπου της έχει πάρει συνέντευξη σε αρκετές περιπτώσεις. Ο Κάρσον ωστόσο είναι παντρεμένος από το 2015 με τη Σίρι Πίντερ και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Γι’αυτό πολλοί λένε οτι η είδηση που κυκλοφόρησε η Marca δεν ισχύει.

Η τραγουδίστρια και ο παρουσιαστής διατηρούσαν επαφές όλα αυτά τα χρόνια και πρόσφατα ξανασυναντήθηκαν με αποτέλεσμα να οργιάσουν οι φήμες. Οι πιο…ψύχραιμοι επιμένουν οτι συνδέονται με μία μακρά φιλία και έχουν αναπτύξει μία ζεστή ανθρώπινη επαφή που αναθερμάνθηκε μετά το χωρισμό της ποπ σταρ.