Latest News

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Η Κάρλα Μπρούνι ποζάρει σε βουνό σκουπιδιών στο Παρίσι- Και προκαλεί αντιδράσεις [ΕΙΚΟΝΑ]

 Η Κάρλα Μπρούνι πόζαρε σκαρφαλωμένη πάνω σε ένα βουνό σκουπιδιών, σε δρόμο του Παρισιού, μια κίνηση που ...προκάλεσε αντιδράσεις. 

Με την ανάρτησή της, η Κάρλα Μπρούνι ειρωνεύεται τη δήμαρχο του Παρισιού, Αν Ινταλγκό. Όμως, η ανάρτηση γύρισε «μπούμερανγκ» στη σύζυγο του Νικολά Σαρκοζί, καθώς πολλοί επέκριναν τη στάση της εν μέσω του κύματος απεργιών στη Γαλλία. 

«Ήρθε η άνοιξη. Ευχαριστώ Αν Ινταλγκό», έγραψε στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια και πρώην μοντέλο. Στη φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram, η Κάρλα Μπρούνι είναι ντυμένη casual, χαμογελά και «πανηγυρίζει» με ανοιχτά τα χέρια, ενώ πατά με το ένα πόδι σε έναν αναποδογυρισμένο κάδο και με το άλλο στον σωρό σκουπιδιών που είναι μπροστά της. 

Κάρλα Μπρούνι: Αντιδράσεις για την ανάρτησή της

Τα σκουπίδια σχηματίζουν βουνά στους δρόμους του Παρισιού, λόγω της απεργίας των εργαζομένων στην αποκομιδή απορριμμάτων, που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις κατά της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού.  

Η ανάρτηση της Κάρλα Μπρούνι εν μέσω του αναβρασμού στη Γαλλία προκάλεσε αντιδράσεις στα social media. «Είμαι αηδιασμένος από αυτή τη συμπεριφορά», έγραψε κάποιος. «Οι εργαζόμενοι έχουν δικαιώματα, μεταξύ άλλων το δικαίωμα να απεργήσουν», «Ντροπή σας, δεν είστε παράδειγμα αλληλεγγύης», ήταν μερικά μόνο από τα αρνητικά σχόλια για την σύζυγο του πρώην προέδρου της Γαλλίας, σύμφωνα με το Paris Match.  

Σήμερα η Γαλλία είναι εκ νέου σε απεργιακό κλοιό και αναμένονται μαζικές διαδηλώσεις. Χθες, ο Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να θέσει σε εφαρμογή έως τα τέλη του χρόνου το νέο συνταξιοδοτικό σύστημα. 

Ο Γάλλος πρόεδρος, σε τηλεοπτική συνέντευξη, εξέφρασε λύπη για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να πείσει τον λαό για την ανάγκη αναμόρφωσης του συνταξιοδοτικού και κατηγόρησε τα συνδικάτα ότι δεν επεδίωξαν ούτε τον διάλογο με την κυβέρνηση, ούτε τον συμβιβασμό.