Latest News

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Πανικός σε πτήση: Επιβάτης άνοιξε έξοδο κινδύνου πριν την απογείωση- Ενεργοποίησε την τσουλήθρα [ΒΙΝΤΕΟ]

Πανικός προκλήθηκε από την επικίνδυνη ενέργεια ενός επιβάτη, σε πτήση της Delta Air Lines στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, όταν άνοιξε μία από τις πόρτες του αεροπλάνου και ενεργοποίησε την τσουλήθρα... έκτακτης εκκένωσης.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας FAA και την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου, ενώ το αεροπλάνο τροχοδρομούσε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με προορισμό το Σιάτλ. Αμέσως ειδοποιήθηκε και το FBI, είπε η αρχηγός της αστυνομίας Karla Rodriguez.

Το αεροπλάνο επέστρεψε στην πύλη και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και μεταφέρθηκαν με άλλο αεροπλάνο στο Σιάτλ. Ο άνδρας δεν συνελήφθη, αλλά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να εξεταστεί ψυχολογικά, είπε η αρχηγός της αστυνομίας.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

«Η πτήση της Delta 1714 από το Λος Άντζελες στο Σιάτλ επέστρεψε στην πύλη λόγω ενός επιβάτη που δεν ακολούθησε του κανόνες ασφάλειας. Το αεροσκάφος ετοιμαζόταν για απογείωση όταν ο επιβάτης βγήκε από αυτό και στη συνέχεια κρατήθηκε από το προσωπικό της εταιρείας μας πριν παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές. Οι επιβάτες θα μεταφερθούν με άλλο αεροσκάφος και ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία».

Δείτε το βίντεο: