Latest News

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Γκουίνεθ Πάλτροου: «Άκουσα τη μητέρα μου να ουρλιάζει», είπε ο γιος της ηθοποιού

Ο γιος της Γκουίνεθ Πάλτροου, Μόουζες κατέθεσε στο δικαστήριο για τα όσα έγιναν μετά το ατύχημα με το σκι στη Γιούτα ανάμεσα στην ηθοποιό και τον Τέρι Άντερσον ...το 2016.

Αν και ο 16χρονος σήμερα Μόουζες με τη 18χρονη αδελφή του Απλ θα κατέθεταν αυτοπροσώπως στη δίκη, η ομάδα υπεράσπισης της Πάλτροου διάβασε δυνατά τμήματα των καταθέσεών τους που έγιναν δεκτά ως αποδεικτικά στοιχεία από τους ενόρκους.

Ο Μόουζες, ο οποίος ήταν 9 ετών όταν συνέβη το ατύχημα το 2016, δήλωσε στην κατάθεση ότι «δεν είδε τη σύγκρουση» τη στιγμή που συνέβη.

«Όταν έκανα σκι, άκουσα τη μαμά μου να ουρλιάζει στον τύπο», είπε χαρακτηριστικά ο γιος της ηθοποιού, προσθέτοντας ότι η μητέρα του έβρισε. Η Πάλτροου ζήτησε συγγνώμη στην κατάθεσή της για την «κακή γλώσσα» που χρησιμοποίησε εκείνη την ημέρα, λέγοντας ότι: «Ήμουν αρκετά αναστατωμένη».

Η ηθοποιός είχε αναφέρει ότι ο γιος της βρισκόταν λίγο πίσω της στα αριστερά όταν σημειώθηκε το ατύχημα. Από την άλλη, η κόρη της Απλ ήταν πιο κάτω στην πλαγιά. Στην κατάθεση της η Απλ είπε ότι η μητέρα της την ενημέρωσε για τη σύγκρουση όταν ξαναβρέθηκαν στο κάτω μέρος του βουνού λίγο μετά το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι η Πάλτροου κατέθεσε την Παρασκευή στη δίκη που γίνεται για το ατύχημα. Ο Τέρι Σάντερσον της έκανε αγωγή, διεκδικώντας 300.000 δολάρια, υποστηρίζοντας ότι τα τραύματα που υπέστη του άλλαξαν τη ζωή και η ηθοποιός «απάντησε» με αγωγή με την οποία ζητά πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια

Ο Σάντερσον περιέγραψε στη δική του κατάθεση το ατύχημα με την ηθοποιό λέγοντας ότι καθώς έκανε σκι άκουσε μια κραυγή: «Ήταν σαν κάποιος να είχε χάσει τον έλεγχο και επρόκειτο να πέσει σε δέντρο και να σκοτωθεί. Χτυπήθηκα στην πλάτη τόσο δυνατά. Πετούσα, το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι όλα σκοτείνιασαν». 

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον Σάντερσον, διαπίστωσε ότι κάποιος άνθρωπος ήταν «έξαλλος» μαζί του και του ούρλιαζε: «Συνειδητοποιείς ότι δεν έκανες σκι σύμφωνα με τους κανονισμούς;». «Ήταν ένα πολύ θυμωμένο άτομο που προσπαθούσε να με εκφοβίσει και να με κάνει να πιστέψω ότι ήταν δικό μου λάθος».