Latest News

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Survivor All Star: O κακός χαμός με την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο [ΒΙΝΤΕΟ]

Τα πάνω κάτω έρχονται στο Survivor All Star με την πολυαναμενόμενη είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου...

Η τραγουδίστρια στο αποψινό επεισόδιο εισβάλει στην παραλία των Διάσημων και θα συναντήσει για πρώτη φορά τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, με τον οποίο είχε σχέση πριν αυτός μπει στο παιχνίδι. Ωστόσο, τα πλάνα με την Καρολίνα έχουν φέρει οριστική ρήξη στο ειδύλλιό τους.

Σύμφωνα με το trailer που κυκλοφόρησε, ο Μάριος Πρίαμος υποδέχεται με χαρά την Ελευθερία Ελευθερίου σπεύδοντας να την αγκαλιάσει. Τα πράγματα όμως σύντομα θα πάρουν διαφορετική τροπή.

«Γενικά με την είσοδό μου, θέλοντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές», ακούγεται να λέει αρχικά η τραγουδίστρια ενώ λίγο μετά, σε έντονο ύφος αναφέρει, «ο Μάριος έχει διαλύσει ότι είχαμε τα τελευταία πέντε χρόνια».

Φυσικά θέση σε όλα αυτά πήρε ο Σπύρος Μαρτίκας που κατηγόρησε τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη ότι έχει εκθέσει δυο γυναίκες κάνοντας έξαλλο τον Κύπριο παίκτη, που ανέφερε

Η στάση του Μάριου Πρίαμου ωστόσο, φαίνεται έκανε έξαλλη την Ελευθερία Ελευθερίου που άρχισε να του φωνάζει λέγοντας, «Περίμενε ρε Μάριε, μιλάω ρε γα@@@ο. Σκάσε λίγο. Γούσταρες μαζί μου και μετά βρήκες την Καρολίνα και γούσταρες και την Καρολίνα. Είσαι απαράδεκτος. Πραγματικά, είσαι η ντροπή της Κύπρου. Είσαι απαράδεκτος Μάριε, ναι. Δεν έρχομαι εδώ να το παίξω θύμα αλλά δε θα γίνω και ο θύτης στην τελική».