Latest News

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Πολικό εξπρές: Η νέα στάση στο σεξ που… θα λιώσει τους πάγους

 Η επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» συνεχίζεται με τα πρώτα χιόνια να έχουν ήδη πέσει στην ΑττικήΑς μιλήσαμε για τη στάση ...«πολικό εξπρές». 

Όπως μάλλον θα μπορείτε να φανταστείτε, το πολικό εξπρές είναι ένα τρένο, οπότε πρόκειται για σεξουαλική συνεύρεση όπου συμμετέχουν σίγουρα τρία άτομα, αλλά ακόμα και τέσσερα.

Συγκαταλέγεται στην κατηγορία του ομαδικού σεξ, όπου μπορούν να συμμετέχουν άτομα ακόμα και του ίδιου φύλου.

Πώς γίνεται…

Ας εξετάσουμε αρχικά το ενδεχόμενο του σεξ ανάμεσα σε δυο γυναίκες με έναν άνδρα.

Σε αυτή την περίπτωση η ενδεδειγμένη στάση που θα πρέπει να πάρετε στο κρεβάτι είναι η ακόλουθη: Η μια γυναίκα κάθεται ανάσκελα, ενώ η άλλη παίρνει θέση «στα τέσσερα». Έτσι μπορεί να προσφέρει στοματικό σεξ στην πρώτη. Ενώ ο άνδρας της παρέας, στον ρόλο του… σταθμάρχη, παίρνει θέση από πίσω από τη γυναίκα και διεισδύει στον κόλπο της γυναίκας, ενώ εκείνη βρίσκεται «στα τέσσερα».

Μια άλλη εκδοχή είναι με τον άνδρα ξαπλωμένο και τις γυναίκες καθισμένες επάνω του. Η μια στο μόριό του, σε στάση καουμπόισσα (ή ανάποδη καουμπόισσα) και η άλλη γυναίκα κάθεται στο πρόσωπό του, σε στάση «queening».

Σε περίπτωση τώρα, που είναι δύο άντρες και μια γυναίκα, ο άντρας ξαπλώνει και η γυναίκα κάθεται σε στάση «στα τέσσερα», ώστε το κεφάλι της να βρίσκεται στο μόριο του άντρα, όπου και θα του κάνει στοματικό έρωτα. Την ίδια στιγμή ο άνδρας διεισδύει στον κόλπο της γυναίκας.

Άλλη εκδοχή (για το σενάριο δυο άντρες μια γυναίκα) είναι ο ένας από τους δύο άντρες και η γυναίκα να κάνουν σεξ σε στάση καουμπόισσας και ο άλλος άντρας να στέκεται όρθιο με το μόριό του κοντά στο κεφάλι της γυναίκα ώστε εκείνη να μπορεί να του κάνει στοματικό έρωτα.

Δύο άντρες, δύο γυναίκες…

Τώρα στο ενδεχόμενο των δύο ανδρών μαζί με δύο γυναίκες τα πράγματα γίνονται πιο σύνθετα.

Προκειμένου να συμμετέχουν και οι τέσσερις, ο ένας άντρας ξαπλώνει και η γυναίκα κάθεται από πάνω του σε στάση καουμπόισσα. Η άλλη γυναίκα κάθεται στο πρόσωπό του άντρα σε στάση queening και μπροστά της όρθιος με το μόριό του στο ύψος του προσώπου της ο άλλος άντρας.

Βέβαια δεν χρειάζεται να περιοριστείτε στις παραπάνω στάσεις. Άλλωστε είναι γνωστό πως… σαν τον αυτοσχεδιασμό δεν έχει!