Latest News

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Ανατριχιαστικό βίντεο: Έτρεχε να ξεφύγει - Την εκτέλεσαν με το μωρό της

 Είναι η ανατριχιαστική στιγμή που η απελπισμένη 16χρονη προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεφύγει από τα μέλη συμμορίας που την καταδιώκουν... στην Καλιφόρνια. 

Οι κάμερες την έχουν καταγράψει να πετάει το 10 μηνών μωράκι της πάνω από ένα φράχτη, καθώς βρίσκονται μια ανάσα πίσω τους οι εκτελεστές.

«Έρχονται ξανά μέσα, παρακαλώ βιαστείτε» ακούγεται να λέει στο τηλεφώνημά της στις αρχές. Εκλιπαρεί για βοήθεια. Την κυνηγούν. «Έρχονται ξανά μέσα. Είμαι πολύ φοβισμένη. Οι τύποι έρχονται. Σας παρακαλώ βιαστείτε, επιστρέφουν μέσα». Αυτά είναι τα τελευταία λόγια της.

Η Alissa φεύγει από το σπίτι με το 10 μηνών μωράκι της. Προσπαθεί απελπισμένα να γλιτώσει από τη μανία τους. Για αυτό και καταγράφεται να πετάει το μωράκι της πάνω από το φράχτη. Θέλει να το σώσει με κάθε προσπάθεια.

Στιγμές αργότερα η 16χρονη και το 10 μηνών μωράκι της είναι νεκροί. Έχουν εκτελεστεί. Βρέθηκαν αργότερα σε ένα χαντάκι. Κρατούσε ακόμα στην αγκαλιά της τον μικρό Nycholas. Κοντά στο σπίτι της οικογένειας στην Καλιφόρνια. Εκεί όπου είχαν εκτελεστεί τέσσερα ακόμα μέλη της οικογένειάς της. 

Αντίπαλες συμμορίες στην Καλιφόρνια

Η αστυνομία έσπευσε στον τόπο του εγκλήματος στις 3:30 τα ξημερώματα. Οι πυροβολισμοί είχαν πέσει βροχή στη μικρή αγροτική πόλη Goshen στην Καλιφόρνια. Είχαν φτάσει επτά λεπτά μετά την κλήση της Alissa. Δεν άργησαν να εντοπίσουν τα δύο πρώτα πτώματα. Λίγο αργότερα εντόπισαν τα υπόλοιπα θύματα.

Ήταν η Alissa που είχε κρυφτεί στο σπίτι και είχε καταφέρει να γλιτώσει και να καλέσει τις αρχές. Η εκτέλεση οδήγησε στον θάνατο τους Eladio Parraz Jr, 52, Marcos Parraz, 19, Jennifer Analla, 49, Rosa Parraz, 17, Alissa Parraz, 16, και Nycholas Parraz, 10 μηνών.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 25χρονου Noah David Beard και του 35χρονου Angel «Nanu» Uriarte για το μακελειό με τους έξι νεκρούς στις 16 Ιανουαρίου στην Καλιφόρνια.

Ο Angel «Nanu» Uriarte είχε εμπλακεί σε ανταλλαγή πυροβολισμών με πράκτορες της ATF λίγη ώρα πριν από τη σύλληψή του. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά τον πυροβολισμό του.

Οι δύο συλληφθέντες, όπως ανακοίνωσε ο σερίφης της κομητείας Tulare, Mike Boudreaux, είναι μέλη της συμμορίας Nortenos. Δύο από τα μέλη της οικογένειας που έπεσαν νεκρά στις 16 Ιανουαρίου ήταν μέλη της αντίπαλης συμμορίας Surenos.

Σε συνέντευξη Τύπου μετά το εξαπλό φονικό, δήλωσαν ότι επρόκειτο για σκόπιμη επίθεση εναντίον της οικογένειας. «Ήταν εσκεμμένο, σκόπιμο και φρικτό. Τους πυροβόλησαν στο κεφάλι» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής των αρχών.